Ръкавици за Фитнес "FlexFit Ultra"

HARBINGER

Новият крал на ръкавиците вече е готов да заеме мястото си на върха сред своите конкуренти.

Повече детайли

60,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Новият крал на ръкавиците вече е готов да заеме мястото си на върха сред своите конкуренти. Harbinger Ви представят своя шедьовър, уникално съчетание от чувство за изкуство и модерни технологии. Ако търсите най-доброто, то вашият избор е Ръкавици за фитнес FlexFit Ultra! Основните причини за това са:

 

  • Новата патентна технология "Tri-Flex Palm" осигурява триизмерни движения на ръката, имитирайки естествените и движения за максимално удобство и настройка.

  • Ръкавиците за фитнес FlexFit Ultra са интегрирани с три слоя иновативни материи за гъвкавост, подържане и омекотяване за оптимален комфорт и ергономична настройка с минимизиране на излишните прегъвания и подувания на материята.

  • "Адаптивната омекотителна система" (ACS) осигурява комфорт на палеца и пръстите.

  • Индивидуалните ACS подложки прилепват плътно към формата на ръката и повърхността на лост или тренировъчния уред, правейки хвата по-силен, стабилен и издръжлив.

  • Ергономично изкривеният дизайн на пръстите прилепва към естествените форми на ръката, като увеличава гъвкавостта и комфорта.

  • По-голямата дължина на пръстите увеличава протекцията на ръката.

  • Чрез Hand Wash & Air Dry технологията се премахва солта и мазните вещества от материята, без да се губи от мекотата и гъвкавостта, което дава възможност на ръкавици да ви служат дълго време.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Ръкавици за Фитнес "FlexFit Ultra"

Ръкавици за Фитнес "FlexFit Ultra"

Новият крал на ръкавиците вече е готов да заеме мястото си на върха сред своите конкуренти.
Специално предложение

Преглеждани

30 Подобни Продукти

Product successfully added to the product comparison!