OLIMP BCAA Xplode powder 500gr.

olimp1

OLIMP

BCAA Xplode ™ е продукт, който осигурява 6000 мг bcaa (верижно разклонени аминокиселини) .

Повече детайли

74,00 лв

Добавяне към списъка с желания

ВСАА Xplode ™ е продукт, който осигурява 6000 мг BCAA (верижно разклонени аминокиселини) във всяка доза обогатен допълнително с Л-глутамин, предлаган в три страхотни вкуса (портокал, лимон и ананас). Благодарение на супер микронизираната си форма продуктът притежава отлична разтворимост и висока степен на абсорбция. Всяка доза ВСАА Xplode ™ предоставя на мускулите 6000 мг фармацевтично чисти амино киселини с разклонена верига (л-левцин, л-изолевцин и л-валин) и 1000 мг л-глутамин.
ВСАА са основен компонент на мускулите, съставляващи близо 40% от сухото им тегло! Свободните форми амино киселини съдържащи се в ВСАА Xplode ™ веднага се абсорбират в кръвния поток, тъй като те не са предмет на процесите на храносмилането, както протеините, получени от храната. Така веднага след приемът им, можете да получите високо качествен строителен материал за мускулите си. При наличие на голямо количество BCAA, се засилват анаболни процеси в тялото и се ускорява синтеза на протеини, което допринася за бързото възстановяване и изграждане на чиста мускулна маса.
ВСАА Xplode ™ е не само отличен строителен материал, но приет преди тренировка ще спомогне за опазване мускулите от катаболизъм (разграждане). По време на интензивни упражнения когато не е налице достатъчно енергия от глюкоза (особено при ниско въглехидратни диети) мускулната тъкан се разгражда за да подпомогне енергийните процеси. Една доза от ВСАА Xplode ™, взета преди тренировка предпазва мускулите от разграждане, тъй като може да служи като алтернативен източник на енергия. Високото ниво на ВСАА в тялото по време на тренировка може да намалени производството на серотонин в мозъка, което значително ще намали и забави умората. За да се засили антикатаболения ефект на препарата, неговия състав е допълнен с подходящо количество Л-глутамин, която е заедно с аминокиселините с разклонена верига е другата най-важната аминокиселина, която изгражда мускулите. ВСАА Xplode ™ съдържа оптимално съотношение (2 : 1 : 1) л-левцин : л-изолевцин : л-валин, доказано като най-добро за постигане на положителен азотен баланс в организма, който е задължително условие за протичане на анаболните процеси.
Съдържание:
Доза: 10 гр
Дози в опаковка: 50
Калории 1kcal/4,18kJ
Протеин 0g
Въглехидрати 0g
Мазнини 0,03g. От който наситени мастни киселини 0,03g
Фибри 0g
Натрий 0,02g
L-leucine 3g
L-valine 1,5g
L-isoleucine 1,5g
L-Glutamine 1g
Витамин B6 2mg

Препоръчителна употреба:
Приемайте 1-2 дози на ден + преди хранене или обучение и след тренировка или преди сън. Добавя се 1 част (10 грама на прах - 2 плоски супени лъжици) с 200 мл вода. Консумирайте веднага след приготвянето му.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

OLIMP BCAA Xplode powder 500gr.

OLIMP BCAA Xplode powder 500gr.

BCAA Xplode ™ е продукт, който осигурява 6000 мг bcaa (верижно разклонени аминокиселини) .

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!