Olimp Argi Power Mega Caps 1500 mg 120 caps

olimp3

OLIMP

Аrgi power 120 mega caps подпомага възстановяването на мускулите след тренировка и намаляването на умората.

Повече детайли

48,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Продукта Argi power 1500 MEGA CAPS на марката за хранителни добавки OLIMP е със съдържание от 1500 мг високо качествен фармацевтично чист Л-аргинин в 1 капсула! Повече кръв към мускулите, повече хранителни вещества, по-мощно напомпване не само по време на тренировка.

Как действа Л-аргинин ?
Той е ключов компонент в процеса на синтез на азотен оксид (NO) - молекула от решаващо значение за изграждане на мускулна маса. В резултат на сложни ензимни реакции Л-аргинин се преобразува в азотен оксид и цитрулин, което води до разширяване на кръвоносните съдове. Как Л-аргинин помага да увеличим своите мускули? Л-аргинин подобрява притока на енергия, хранителни вещества и кръв към скелетните мускули. В резултат на което те са по-пълни, твърди и завършени. Употребата на Л-аргинин улеснява изчистването на подкожните мазнини и подобрява ефективността от тренировките. В допълнение, Л-аргинин може да намали нежеланите метаболити като млечна киселина и карбамид, получени в резултат на работата на мускулите и водещи до тяхната преждевременна умора. Тази аминокиселина може да подобри сексуалната способност при мъжете. Поради факта, че азотният оксид (NO) причинява разширяване на кръвоносните съдове, може да доведе до по-ефективен приток на кръв към половите органи.

Препоръчителна употреба:

  • за мускулна маса: 1 капсула 1-2 пъти дневно, преди и след тренировка;
  • за подпомагане на сексуалната активност: 1 капсула 30 мин преди секс.


Argi Power може да се използва индивидуално или като допълнение към: MASSACRA, PUMP EXPRESS, CREAFUSION, KNOCKOUT, TCM, Kre-Alkalyn 1500 & 2500, CREATINE MAGNA POWER, CREATINE MONOHYDRATE, CREATIN STRONG MATRIX 7

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Olimp Argi Power Mega Caps 1500 mg 120 caps

Olimp Argi Power Mega Caps 1500 mg 120 caps

Аrgi power 120 mega caps подпомага възстановяването на мускулите след тренировка и намаляването на умората.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!