Syntrax Super Chain BCAA 180 caps

syntrax21

SYNTRAX

Super Chain BCAA на Syntrax намалява мускулната умора и болка. Засилва мускулният синтез.

Повече детайли

80,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка180 капсули

Super Chain остава зад себе си всички друг BCAA на пазара и поставя нови стандарти сред всички възстановителни продукти. Super Chain подобрява напълно анаболните и градивните процеси в тялото ускоровяйки в пъти възстановяването след тренировка. Ефекта на Super Chain се дължи на новият изключително мощен и работещ аминокиселинен компонент, който е четири пъти по-ефективен от верижно-разклонените аминокиселини в свободна форма само с 1/4 от размера на стандартната доза.

  • Уникална патентована формула на левцина.

super chain infopage - superchain sm infopage.pdf

Super Chain използва във формулата си патентованата форма на леуцина HICA. HICA е нехормонален, натурален анаболен агент, съдържащ 100% чиста леуцинова киселина известна още като алфа-хидрокси-изокапроична киселина, натурален метаболит на леуцина. HICA увеличава силно протеиновия синтез, намаля катаболните процеси и мускулната умора. Тялото приема леуциновата киселина като независим прекурсор на протеина в човешкото тяло mTOR, който регулира реакциите на клетките към протеиновия синтез. Леуциновата киселина също стимулира IGF-1 , който регулира нивата на инсулин и хормон на растежа в тялото.

Необходимо ли е да приемате 20 грама ВСАА, като може да приемете само няколко капсули?

Всекидневното досадно приемане на дози от порядъка на 10-20 грама на ден в името на средни резултати, вече не си заслужава. С Super Chain ще се нуждаете само от няколко грама на ден, което се равнява на няколко капсули,  за да постигнете зашеметяващи и реални резултати и екстремен растеж на мускулната маса.

Кога да очаквам резултати?

По-доброто възстановяване ще започне да се усеща веднага от първият прием. По-отношение на качването на мускулна маса и драстично възстановяване, Super Chain започва да действа най-силно между третата и шестата седмица.

superchain - superchain sm.pdf1

superchain - superchain sm.pdf

Начин на употреба: Приемайте 2 капсули, 2-3 пъти на ден. За предпочитане е Super Chain да се приема преди и след вашата тренировка

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Syntrax Super Chain BCAA 180 caps

Syntrax Super Chain BCAA 180 caps

Super Chain BCAA на Syntrax намалява мускулната умора и болка. Засилва мускулният синтез.

Специално предложение

Преглеждани

30 Подобни Продукти

Product successfully added to the product comparison!