ALLmax Leucine 100gr.

AM25

ALL MAX Nutrition

Чрез тази хранителна добавкa, Вие ще: • Стимулирате протеиновия си синтез. • Запазите чистата мускулна маса. • Поддържате възстановяването на мускулите. • без алергени, без глутен и без ГМО.

Повече детайли

30,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Тегло100.00 gr

Чрез тази хранителна добавкa на ALLmax , Вие ще:

• Стимулирате протеиновия си синтез

• Запазите чистата мускулна маса

• Поддържате възстановяването на мускулите

• без алергени, без глутен и без ГМОЛевцинът може да бъде приветствана като една от най-мощните естествени добавки за изграждане на мускулите. ALLMAX Ви предлага най-чистата и най-мощната единствена съставка за изграждане на твърд, сух, плътен мускул – и то БЪРЗО!

Левцин (C6H13NO2) е разклонена верига аминокиселини (BCAA), известна на всички бодибилдъри като строител на мускулите.

Левцинът е от съществено значение за постигането на положителен азотен баланс и изграждането на чиста мускулна маса.Левцинът активира анаболен път, наречен mTOR път, който стимулира синтеза на мускулния протеин. Чрез увеличаване на левциновото потребление, mTOR пътят сигнализира и увеличава синтеза на протеини. Нито една друга съставка няма да Ви даде чистата, неподправена анаболна сила, като левцин.

По-просто казано, Левцинът е от съществено значение за постигането на положителен азотен баланс и изграждане на чиста мускулна маса .Левцинът е една от най-концентрираните аминокиселини в скелетната мускулна тъкан.

Той още е една от трите аминокиселини с разклонена верига (другите две са изолевцин и валин. Съдържа се в ядките, кафявия ориз, пшеницата, изварата, пилето и рибата. За разлика от аминокиселините, които се метаболизират в черния дроб, ВСАА се метаболизират в мускулите и са неразделна част от синтеза на протеини и спомагат за запазване на чистата мускулна тъкан.

Без адекватни количества левцин в тялото, всички други източници на белтъчини може да се считат за безполезни. Накратко, без левцин тялото не функционира правилно.Левцинът помага да се запази чистата мускулната тъкан. Установено е, че се използва и за насърчаване на синтеза на протеин в скелетните мускули. Също така е от съществено значение за доброто възстановяване след тренировка. Всъщност, едно проучване установява, че добавянето на 2,8 грама левцин към храната, независимо дали тя е с високо съдържание на протеин или не, спомогна за увеличаване на синтеза на мускулен протеин с около 60%! Друго проучване установи, че 4,4 грама и 8,3 грама левцин увеличават синтеза на мускулния протеин с 50-70%! От това изследване, учените предполагат, че са необходими само около 3-4 грама левцин, за да се увеличи ефективно синтеза на мускулен протеин.Изследване, проведено върху потреблението на левцин, доказва, че той също може да предотврати загуба на мускулна маса при по-възрастни хора.

Левцинът също помага да се поддържа положителен азотен баланс.Ако сте пък на диета, левцинът е особено полезен поради способността си да пощади деградацията на протеин. Когато приемате ограничени калории, тялото Ви използва левцинът като източник на глюконеогенезата. Приемът на левцин стабилизира нивата на кръвната захар.КАКВО Е ПРЕДИМСТВОТО НА ХРАНИТЕЛНАТА ДОБАВКА ALLMAX:

Левцин добит от чист, немски източник, с фармацевтично качество и под формата на кристален прах! Добит от чисти зеленчуци (царевица), чрез сложен процес на ферментация, за да се получи чист, бял кристален прах - левцин. В този продукт няма никакви свързващи вещества, помощните вещества, добавки или консерванти.

Leucine_hranitelni_dobavki_Megazob

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

ALLmax Leucine 100gr.

ALLmax Leucine 100gr.

Чрез тази хранителна добавкa, Вие ще: • Стимулирате протеиновия си синтез. • Запазите чистата мускулна маса. • Поддържате възстановяването на мускулите. • без алергени, без глутен и без ГМО.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!