Weider L-Glutamine 160caps.

weider185

WEIDER

Чист, висококачествен L-Глутамин на капсули от по 1000 мгр.

Повече детайли

65,25 лв

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка160 капсули

Описание на продукта: Чист, висококачествен L-Глутамин на  капсули от по 1000 мгр. За растеж на мускулна маса, защита и възстановяване (анаболен ефект). Повишава нивото на растежния хормон и регулира аминокиселинния баланс в организма. Глутаминът е необходим за мозъка и метаболизма на нервите, и подпoмага имунната система.

Тренировъчна фаза:

-  Изграждане на мускули

-  Увеличаване на силата

-  Фаза на изчистване

Характеристики на продукта:

*  Повишаване и защита на другите аминокиселини (антикатаболен ефект). Поддържане на положителен азотен баланс. Регулация на протеиновия баланс. Поддържа растежния хормон и увеличава нивото на тестостерон. Подпомага имунната система.

*  Чиста свободна форма на глутамин

*  Ускорява процесите на възстановяване

*  Поддържане на имунната система

*  Повишава обема на мускулните клетки

*  Избягва се претренираността

Препоръчителен прием: Два пъти дневно от 3 до 5 капсули в течение на деня или преди сън. Интервалът между отделните приеми трябва да бъде минимум 4 часа. Не приемайте глутамин по време на физическото натоварване или кратко време след завършването му, защото организма трудно може да го усвои. Препоръчваме в началото да се започва с малки дози, които след една седмица да се увеличат. За поддържане растежа на мускулната маса се препоръчва комбинацията на L-Глутамин с други продукти на WEIDER и по специално с KREA-GENIC, Premium Whey протеин или гейнър. Не превишавайте препоръчаните дози.

Този продукт е 100% чист висококачествен произведен в Германия. Аминокиселината L-глутамин е ценна при регенерацията на мускулатурата. Спомага на мускулните клетки да поемат повече течност. Добре е да се приема с по-голямо количество въглехидрати за по добро усвояване.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Weider L-Glutamine 160caps.

Weider L-Glutamine 160caps.

Чист, висококачествен L-Глутамин на капсули от по 1000 мгр.
Специално предложение

Преглеждани

30 Подобни Продукти

Product successfully added to the product comparison!