Gaspari Aminolast 420 gr

Gaspari

Продукта Aminolast на марката за хранителни добавки Gaspari Nutrition е БЦАА Супергориво за възстановяване и издръжливост!

Повече детайли

75,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Тегло420.00 gr
Продуктът Aminolast на марката за хранителни добавки Gaspari е БЦАА Супергориво за възстановяване и издръжливост!
Фактите накратко:
  • Забързва възстановяването и редуцира умората.
  • Осигурява 10г мощни аминокиселини заредени с електролити.
  • Отприщва AMMOJECT ™ технология
  • Опаковка, достатъчна за 30 тренировки!
Без значение дали става въпрос за изграждане на чиста мускулна маса, увеличаване на издръжливостта или просто искате да изглеждате възможно най-добре – необходимо е постоянство. Gaspari Nutrition също го знаят и именно това е причината да отделят 24 месеца в разработването на  AMINOLAST ™(АМИНОЛАСТ) чрез най-модерните и иновативни технологии. Това не е поредния банален продукт на пазара. Вие искате нещо различно. Ние създадохме аминокиселинен продукт с отличен вкус. Ние създадохме аминокиселинен продукт, който ще ви помогне да достигнете целите си! Използвайки само най-добрите съставки без добавени синтетични оцветители, ние създадохме Aminolast за възстановяване и издръжливост!
 
Когато бутате до краен предел, мускулите Ви плащат цената. AMINOLAST ™ (АМИНОЛАСТ) с AMMOJECT ™ технология е единственият продукт, който осигурява висока доза БЦАА, мощни левцин-обогатени пептидни аминокиселини, анти-крампови електролити и AMMOJECT, които да отърват Вашите мускули от отпадъчните продукти, причиняващи умора. Необходима е само една доза на тренировъчна сесия вместо мегадози от други продукти, които не правят нищо друго освен да прогарят дупка в портфейла Ви.
Още от първата доза ще усетите разликата!
 
Изгради издръжливост! Изгради доверие! Изгради себе си!
Често задавани въпроси:
В: Какви резултати мога да очаквам от AMINOLAST ™ (АМИНОЛАСТ)?
О: Моментални. AMINOLAST ™ (АМИНОЛАСТ) е формулирана да работи още от първата доза чрез предоставяне на точно дозирани аминокиселини и електролити на вашия твърд работещия мускул. Понижението на болезненост и по-добри нива на хидратация може да се очаква от AMINOLAST, когато се използва по предназначение.
 
В: AMINOLAST ™ (АМИНОЛАСТ) е формула, създадена от хора с голям клиничен опит?
О: Да! Формулата е в процес на разработване над 24 месеца и всъщност е трябвало да се стартира още преди SizeOn Pre-Contest. Хората поискаха по-ефективно аминокиселинно решение за цената, затова ние решиме най-накрая да пуснем на пазара това революционно откритие, което е достъпно за всеки бюджет. Няма съмнение, че БЦАА е номер едно, когато става дума за ускоряване на възстановяването и електролитите са от съществено значение за цялостното представяне. Има многобройни проучвания в подкрепа на дозите, използвани в AMINOLAST ™ (АМИНОЛАСТ).
 
В: Мога ли да използвам AMINOLAST ™ (АМИНОЛАСТ) в комбинация с други продукти?
О: Да. Продуктът се комбинира с почти всичко, без значение дали използвате фат бърнери, азотни бустери, протеини, гейнери и други. Комбинацията с MyoFusion или MyoFusion Probiotic Series е перфектна! Същото важи за други продукти на Gaspari Nutrition като ANAVITE, VASOTROPIN, ANATROPIN и др.
 
В: Как се приема AMINOLAST ™?
О: Прочетете етикета и следвайте указанията. Като хранителна добавка смесете 1 мерителна лъжичка без връх (14г) с 8-10 унций вода. Може да се консумира преди тренировка, по време на тренировка, след тренировка, между храненията. Тъй като това е индивидуален спорт, оставяме сами да прецените кога е най-добре за Вас да приемате продуктът.
 
Изключителен продукт на изключителна цена в он-лайн магазин за хранителни добавки MEGAZOB.COM!
 

Начин на употреба:
30 мин преди и веднага след тренировка.

 

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Gaspari Aminolast 420 gr

Gaspari Aminolast 420 gr

Продукта Aminolast на марката за хранителни добавки Gaspari Nutrition е БЦАА Супергориво за възстановяване и издръжливост!

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!