PEAK BCAA - TNT 500 gr

peak16

PEAK

BCAA TNT е най-ефективната и модерна дозировъчна форма на аминокиселините с разклонена верига (BCAA) L-левцин, L-изолевцин и L-валин, както и синергичния субстрат L-цитрулин и други подбрани EAA (есенциални аминокиселини).

Повече детайли

86,00 лв

Добавяне към списъка с желания

  • Идеална напитка от аминокиселини за прием преди и по време на тренировка
  • Максимална тренировъчна производителност (аеробна, анаеробна)
  • Изключително интензивен синтез на азотен оксид
  • BCAA-нитрат и BCAA-малат
  • Цитрулин-малат и цитрулин-нитрат
  • Оптимизиран с EAA
  • Витамин B-комплекс

BCAA TNT е най-ефективната и модерна дозировъчна форма на аминокиселините с разклонена верига (BCAA) L-левцин, L-изолевцин и L-валин, както и синергичния субстрат L-цитрулин и други подбрани EAA (есенциални аминокиселини). Тази формула от високо функционални нитратни и малатни съединения комбинира и потенцира анаболното и антикатаболно действие на BCAA със съдоразширяващите и енергизиращи функции на прекурсорите на азотния оксид нитрат и цитрулин-малат.

Приет малко преди и по време на тренировка, BCAA TNT увеличава кръвотока към вашите мускулни клетки, като ги снабдява директно с енергийни и градивни субстрати. Още с първата глътка ще усетите значително подобрение на силата, силовата издръжливост, резистентността на умора, мускулното напомпване и възстановяването.

Освен това, BCAA TNT има силно изразен анаболен и антикатаболен ефект, което означава, че той инициира синтеза на мускулен протеин (т.е. директния мускулен растеж) и същевременно служи като градивен материал благодарение на добавените в него EAA. В резултат на повишения приток на кръв и хранителни вещества се увеличава и транспорта на приетите с храната ЕАА.

BCAA TNT2

BCAA TNT е много ефективен по отношение на мускулното изграждане, понеже той стимулира синтеза на мускулен протеин в по-висока степен от други BCAA- или аминокиселинни добавки, като същевременно увеличава транспорта на хранителни вещества към мускулите. Тъй като аминокиселинните нитрати следва да бъдат приемани единствено преди и по време на тренировка, BCAA TST и TST EAA се препоръчва да бъдат използвани в други часове от деня.

BCAA - TNT PEAK - Хранителни Добавки Протеини Креатини Аминокиселини

Приемайте по 1 доза BCAA TNT малко преди или по време на тренировка, по възможност на гладно. За целта разтворете една препълнена супена лъжица или 20 грама BCAA TNT в 500 мл вода (разтърсете добре).

По-чувствителните към продукта бодибилдери биха могли да започнат с по-малка порция, например 15 г BCAA TNT в 400 мл вода.

Добавянето на 15 до 40 г високо гликемичен въглехидратен продукт, например Glucofast, ще повиши значително анаболния/антикатаболен ефект на BCAA TNT.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

PEAK BCAA - TNT 500 gr

PEAK BCAA - TNT 500 gr

BCAA TNT е най-ефективната и модерна дозировъчна форма на аминокиселините с разклонена верига (BCAA) L-левцин, L-изолевцин и L-валин, както и синергичния субстрат L-цитрулин и други подбрани EAA (есенциални аминокиселини).
Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!