Natrol DHEA 25mg 180 tabs

natrol82

NATROL

Natrol DHEA ефективно подпомага поддържането на хормоналния баланс чрез наличието на естествения за човешкия организъм хормон DHEA.

Повече детайли

38,00 лв

Добавяне към списъка с желания

DHEA 25mg 180 таблетки

  • Поддържа нивата на хормоналния баланс в организма
  • Участва в поддържането нивото на имунитета
  • Съдейства за производството на енергия в организма и поддържането му в оптимална форма
  • Подпомага съхраняването плътността и здравината на костите
  • В препоръчителната доза за еднократен дневен прием се съдържат 47mg калций и 10mg DHEA
  • Съдържанието на продукта е на 100% вегетарианска основа
Natrol DHEA ефективно подпомага поддържането на хормоналния баланс чрез наличието на естествения за човешкия организъм хормон DHEA. Неговото научно наименование е дехидроепиандростерон. Нормален е процесът на намаляване на количеството на този хормон в тялото успоредно с напредването на възрастта. Производството на хормона DHEA е функция на надбъбречните жлези, а той самият се отличава със склонността си да се трансформира в естроген и тестостерон. Нивата на хормона са в оптималната си фаза в периода около двадесетгодишна възраст. Неслучайно едно от добре познатите наименования на DHEA e ‘хормон на младостта’. Natrol DHEA взима участие в поддържането на цялостното здравословно състояние на организма независимо от напредването на възрастта.
Активната съставка, заложена в основата на Natrol DHEA, се отличава с изцяло натурален произход и изявена биологична идентичност със същата субстанция в човешкия организъм. Съдържанието на продукта се основава на растителни компоненти, като в него доминира наличието на екстракт от див сладък картоф.
f480dd56ea6b8401128a708dfdb2b0e6
Начин на употреба:
Приемайте по 1 таблетка веднъж дневно, по време на хранене. 

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Natrol DHEA 25mg 180 tabs

Natrol DHEA 25mg 180 tabs

Natrol DHEA ефективно подпомага поддържането на хормоналния баланс чрез наличието на естествения за човешкия организъм хормон DHEA.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!