PEAK MEGA-BCAA 5000 150tabs.X2000mg.

peak20

PEAK

BCAAs в таблетки с продължително действие (time-released). За превенция от антикатаболните процеси в организма.

Повече детайли

51,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка150 таблетки

 MEGA BCAA – 5000 МГ „TIME-RELEASED” ВСАА В ДОЗА

 

 MEGA BCAA съдържа L-левцин, L-валин, L-изолевцин, незаменими аминокиселини в разклонена верига (BCAA), оптимално съотношение (2:1:1) и висока концентрация, както и важните за усвояването на азота витамини от B група. Благодарение на новия High-tech метод за пресоване на таблетки и най-модерният в момента процес за крос-филтриране, в този продукт са кондензирани значително повече и по-висококачествени аминокиселини и пептиди в таблетка, отколкото в обичайните продукти от този тип. Изключително високата дозировка от 5000мг (i.Tr), на порция от три таблетки е „time-released”, т.е. подава се на организма бавно и постоянно в продължение на 5-6 часа, така че спортистът да може с до 3 до 4 такива порции дневно да бъде снабдяван 24 часа в денонощието с най-важните за изграждането на мускулите аминокиселини, верижноразклонените.

 

 ВСАА се използват главно за изграждане на телесни протеини, респ. телесни тъкани, докато останалите незаменими (вкл. полузаменимите) аминокиселини, се използват предимно за изграждане на биологично активни молекули (хормони и пр.), ВСАА са действителният „градивен материал“ на телесните тъкани – мускули, органи и др.

 

 Изключително важен факт е, че 35% от съкратителните протеини в мускулите се състоят от BCAA, ето защо, снабдяването с достатъчно от тях е абсолютно и задължително условие за натрупването, и запазването на мускулна тъкан.

 

 MEGA BCAA е допълнително обогатен с ниацин, витамин B6 и витамин В12. Тези витамини от B групата, спомагат за намаляване на умората, за нормализиране на енергийния метаболизъм, функцията на имунната система (витамин B6 и витамин B12), регулирането на хормоналната активност и протеиновия метаболизъм (витамин B6) и придават завършеност на продукта.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

PEAK MEGA-BCAA 5000 150tabs.X2000mg.

PEAK MEGA-BCAA 5000 150tabs.X2000mg.

BCAAs в таблетки с продължително действие (time-released). За превенция от антикатаболните процеси в организма.

Специално предложение

Преглеждани

30 Подобни Продукти

Product successfully added to the product comparison!