NUTREND NEOCARNITARGIN with Ginseng 300 ml.

nutrend66

NUTREND

Уникална комбинация от съставки за цялостна хармонизация, витализация и стимулация на организма.

Повече детайли

33,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка300 ml

Уникална комбинация от съставки за цялостна хармонизация, витализация и стимулация на организма.

ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА:

стимулира силата при умора. Подобрява тренировката. Поддържа изгарянето на мазнините при диета. Подобрява функциите на сърдечно-съдовата система. Повишава издръжливостта. Подобрява мускулната и нервно-мускулната актив-ност и намалява риска от крампи. Поддържа сперматогенезата.

  • Синергично действаща комбинация от съставки за хармонизация и витализация.
  • Съдържа карнитин, аргинин, глицин, магнезий, витамин В6.
  • Жен шен зарежда с енергия, действа здравословно, подобрява паметта и овладява стреса.

 

ДЕЙСТВИЕ:

Уникална комбинация от функционално ефективни вещества за обща стимулация на енергийните цикли едновременно с това помага за оптимизиране на нервно-мускулните процеси. Продуктът е в течна форма, лесна за усвояване. Характеристика на ефективните съставки: L-Карнитин база пренася мастните киселини към мястото на тяхното изгаряне–митохондриите и по този начин съдейства за образуването на енергия от мазнините. Съдейства за намаляване на теглото, подпомага сърдечната и мозъчната дейност, и подобрява физическото и психическо състояние. Л-Карнитинът в комбинация с L-АРГИНИН И ВИТАМИН B6 формира много ефективна комбинация от вещества за изгаряне на мазнините. ЖЕН -ШЕН помага на организма да мобилизира енергия за физическа и психическа дейност, укрепва организма и формира бариери срещу стреса. В повишаването на енергийния потенциал на организма още взима участие една от най-важните аминокиселини – ГЛИЦИН. Тя се използва за образуване на креатин и креатин-фосфат – директен източник на енергия за мускулна активност. Заедно с магнезия, който има силни анти-спазмолитични ефекти, глицинът образува идеална комбинация за подпомагане на правилната мускулна дейност. Изключителната комбинация от тези вещества е особено подходяща за възстановяване на силите.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Разклатете преди употреба. Разреждайте съдържанието на мерителната капачка със вода. Млечни или алкохолни напитки не са подходящи. След употреба затваряйте добре бутилката, измивайте мерителната капачка с гореща вода и я изсушавайте. Веднъж отворена, бутилката трябва да се съхранява при температура под 10°C и да се консумира до 30 дни.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ПРИЕМ:

За подпомагане на подкожната редукция на мазнини, за спортисти и хора, подложени на интензивни тренировки: 1-2 пъти на ден 15 мл. Първият прием приблизително 30 минути преди започване на дейността, втория прием е по средата  на дейността. По-висок ефект може да се постигне в комбинация с верижно-разклонени аминокиселини. Максималният дневен прием е 3 пъти дневно по 15 мл от продукта. Не превишавайте препоръчителния дневен прием. 

НЕОКАРНИТАРГИН + ЖЕН ШЕН
 100 mlPortion - 15 ml
Energetic value74,8 kJ/17,5 kcal11,3 kJ/2,6 kcal
Proteins3 g0,45 g
Saccharides0 g0 g
Sugars0 g0 g
Fats0 g0 g
Saturated fatty acids0 g0 g
Fibre0 g0 g
Sodium0 g0 g
L-carnitine base2000 mg300 mg
L-arginine base666,7 mg100 mg
Glycine333,3 mg50 mg
Panax ginseng extract (2,2-3% ginsenosides)260 mg39 mg
Vitamin B613,3 mg = 665 %rdd2 mg = 100 %rdd
Magnesium83,3 mg = 27,8 %rdd12,5 mg = 4,2 %rdd
rdd - recommended daily dosing
 

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

NUTREND NEOCARNITARGIN with Ginseng 300 ml.

NUTREND NEOCARNITARGIN with Ginseng 300 ml.

Уникална комбинация от съставки за цялостна хармонизация, витализация и стимулация на организма.
Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!