Optimum Opti-Women 120 tabs Sale!

Optimum Opti-Women 120 tabs

ON0303

OPTIMUM NUTRITION

Невероятна формула от Optimum създадена специално за жени.

Повече детайли

46,80 лв

72,00 лв

-35%

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка60 таблетки
  • Мултивитамини за жени
  • 23 витамина и незаменими минерали
  • Калций, желязо и фолиева киселина
  • 17 специални добавки
  • соеви изофлавони, мечо грозде

Opti-Women е мултивитаминен комплекс, който може да осигури всичко нужно на една жена, независимо дали спортува или не. Дами, вашето здраве е вече в сигурни ръце, защото ние ви предлагаме най-доброто.

Opti-Women съчетава витамини, минерали, антиоксиданти, екстракти и билки, за да предостави идеалния баланс на есенциални вещества за оптимално здраве и работоспособност на женския организъм.

Благодарение на специално разработеният за жени комплекс, Opti-Women ще подобрите качеството на вашия живот и ще достигнете оптимални енергийни нива. Съдържанието на всички тези компоненти подобрява здравословното състояние, бързината на мисълта, променливостта на настроенията и почивката на организма.

Дозировките в Opti-Women са съобразени с дневните нужди на дамите от витамини и минерали. Към формулата са добавени 17 специализирани съставки, включително важните за хормоналния баланс Соеви Изофлавони, силният Билков Диуретик Мечо Грозде (Uva Ursi) и Остивон за здраве на костите.

 
Opti-Women: Най-добрият суплемент, който е подходящ не само за трениращи жени, но и за всички онези, които искат да водят здравословен начин на живот, тъй като продукта е съобразен със специфичните особености на женския организъм.

Начин на употреба:

2 капсули на ден с храна.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Optimum Opti-Women 120 tabs

Optimum Opti-Women 120 tabs

Невероятна формула от Optimum създадена специално за жени.

Специално предложение

Преглеждани

30 Подобни Продукти

Product successfully added to the product comparison!