Natrol Gugulipid 500mg 100 caps

natrol79

NATROL

Приемът на производния от визираното растение Гугулипид подобрява сърдечната функция, като поддържа нивата на холестерола в нормални граници.

Повече детайли

46,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Гугулипид 500mg 100 капсули

  • Ефективно съдейства за поддържане на холестеролните нива в норма
  • Подпомага нормалното функциониране на метаболизма
  • Препоръчителната доза за еднократен прием съдържа 500mg екстракт от смолата на растението Гугул
  • За приемащите понижаващи холестерола лекарства или други лекарствени средства с рецепта, е необходимо да се консултират с медицински специалист преди евентуална употреба
Чрез този продукт Natrol предлага стандартизиран екстракт от Гугул (Commiphora mukul) – използвано в продължение на векове от традиционната Аюрведа растение. Резултатите от съвременни изследвания недвусмислено установяват, че приемът на производния от визираното растение Гугулипид подобрява сърдечната функция, като поддържа нивата на холестерола в нормални граници.
Същността на полезното действие от приема на Гугул се състои в свойството му да влияе върху холестерола и нивата на триглицеридите. Чрез консумацията на екстракти от това растение се постига и повишение в нивата на добрия холестерол (HDL). Есенциалните вещества, присъщи на растението Гугул, се извличат от специфична лепкава смола. Мазнините, съдържащи се в това растение, са богати на активни съставки – гугулстерони. Заради особените свойства на растението, то бива успешно прилагано и в здравословни програми, целящи редуцирането на излишни мазнини и трайно отслабване.
Чрез приема на лесна за поглъщане капсула, Gugulipid на Natrol ефективно стимулира усвояването на LDL или т. нар. ‘лош’ холестерол от кръвта към черния дроб, където настъпва процесът на неговото разграждане.
68a3dd07b31ebd09612a28d7ed1e13b8
Начин на употреба:
Приемайте по 1 капсула два пъти дневно, по време на хранене.

 

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Natrol Gugulipid 500mg 100 caps

Natrol Gugulipid 500mg 100 caps

Приемът на производния от визираното растение Гугулипид подобрява сърдечната функция, като поддържа нивата на холестерола в нормални граници.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!