QNT Weight Gain 3000 4.5 kg

QNT3

QNT

QNT WEIGHT GAIN 3000 ще ви набави всички хранителни вещества, които досега не сте успявали, за да увеличите мускулната си маса.

Повече детайли

115,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Тегло4.50 kg

Weight Gain 3000 представлява висококачествен Гейнър - Gainer, създаден с цел оптимално възстановяване на тялото след тежък физически труд и максимално покачване на мускулна маса.

Уникалния въглехидратен бленд на Weight Gain 3000,  съставен от бързи и комплексни въглехидрати, Ви гарантира продължителен прилив на енергия и бързо възстановяване на гликогеновите запаси.

Въглехидратите са основният източник на енергия за организма и са особено важни повреме на интензивни тренировки. Комбинацията между бързи и бавни въглехидрати в Weight Gain 3000позволява поддържането на стабилни нива на кръвната захар.

Добавеният Суроватъчен Протеин - Whey Protein гарантира поддържането на положителен азотен баланс и снабдяването на мускулите с така нужните градивни елементи за техния растеж.

За да бъде напълно завършен, Weight Gain 3000 има добавени витамини от B-комплекс, които допълнително подобряват спортните постижения, въглехидратния и белтъчен метаболизъм и пройзводството на енергия.

Weight Gain 3000 Ви позволява висококачествено захранване на мускулатурата веднага след тренировка, както и по всяко време на деня.

Продуктът се предлага с вкус: Шоколад, Ванилия, Ягода.  

Начин на прием: За оптимално възстановяване и зареждане на мускулатурата с гликоген, отQNT съветваме приемът на 100 г (4 мерителни лъжици) Weight Gain 3000 веднага след тренировка. Приемайте Weight Gain 3000 по всяко време на деня, като заместител на някое хранене или с цел обогатяване на общия калориен прием.

Можете да разгледате продукта в сайта на официалния вносител ТУК.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

QNT Weight Gain 3000 4.5 kg

QNT Weight Gain 3000 4.5 kg

QNT WEIGHT GAIN 3000 ще ви набави всички хранителни вещества, които досега не сте успявали, за да увеличите мускулната си маса.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!