Optimum Pro Complex Gainer 5.08lb

OPTIMUM NUTRITION

650 калории. Малко захари. 7вида протеин. Витамини и минерали.

Повече детайли

87,75 лв

135,00 лв

-35%

Добавяне към списъка с желания

Тегло2306.00 gr
Optimum Nutrition са горди да ви представят, тази изключителна хранителна добавка, предназначена за покачване на маса. Pro Complex Gainer - най - добрият и чист гейнър в света. Далеч от повечето пълни със захар гейнъри, Pro Complex Gainer доставя повечето калории от високопроцентен протеин.

Pro Complex Gainer доставя протеин от 6 различни източника. В състава са включени както бързоусвояемите суроватъчни белтъчини, хидролизирани и глутаминови пептиди, така и бавноусвояемите яйчен албумин и калциев казеинат.

За да бъде пълноценен източник на хранителни вещества, Pro Complex Gainer съдържа и качествени източници на мазнини и въглехидрати. Те оказват благоприятно влияние върху нивата на инсулин след тренировка, запълването на глюкогеновите депа, възстановяването на хормоналните нива и осигуряне на енергия за възстановителните процеси.

За да оптимизира възстановяването и покачването на активно тегло, Pro Complex Gainer съдържа и пълен комплекс от витамини, минерали и храносмилателни ензими за по-добро усвояване на хранителните вещества в огранизма.

Начин на употреба:


1 доза след тренировка и сутрин на гладно.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Optimum Pro Complex Gainer 5.08lb

Optimum Pro Complex Gainer 5.08lb

650 калории. Малко захари. 7вида протеин. Витамини и минерали.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!