Optimum Serious Mass 12 lb

OPTIMUM NUTRITION

Преодолейте застоя в покачването на мускулна маса!

Повече детайли

154,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Тегло12.00 lb
  • 1250 калории
  • 50 г протеинов бленд
  • над 250 чисти въглехидрати без захар
  • креатин и глутамин подсилен
  • 25 витамина и важни минерала
Serious Mass! Продуктът на Optimum Nutrition, който може да покачи вашата маса до сериозни нива.

Serious Mass съдържа 1250 калории в доза с пълноценен комплекс от въглехидрати, белтъчини и мазнини. Максимално възможното количество хранителни вещества за захранване на вашето тяло. Във всяка доза Serious Mass ще откриете 50 грама качествен протеин за захранване на мускулната тъкан с аминокиселини, които предразполагат към благоприятни условия за техния растеж. Към протеина Serious Mass предлага бленд от 252 грама въглехидрати, който включва както бавноусвояеми, така и бързоусвояеми компоненти. Чрез този бленд глюкогеновите депа ще бъдат запълнени веднага след тренировката, като процеса ще бъде подържан и в следващите няколко часа.

Serious Mass е предназначен за тези трениращи, които се сблъскват със застоя в покачване на мускулна маса и тренировките си. Освен пълната гама от минерали и витамини продукта предлага и необходимите за преодоляване липсата на прогрес глутамин, креатин, холин и инозитол в нужните дози.

Ефекта, който може да очаквате от Serious Mass е увеличаване на мускулната маса, получаване на необходимия „тласък” за преодоляване на застоя в покачването на килограми, максимално възстановяване и тонус след тренировка. Сега е моментът да заредите тялото си със сериозно количество хранителни вещества.

Начин на употреба:

12lb = 5.44 kg

1 доза след тренировка и сутрин на гладно. В нетренировъчните дни между храненията.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Optimum Serious Mass 12 lb

Optimum Serious Mass 12 lb

Преодолейте застоя в покачването на мускулна маса!

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!