Pure Nutrition Lean Mass 4540 gr

Pure Nutrition

Lean Mass е въглехидратен протеин, чиято основна цел е само една, да възстановява и да изгражда мускулна маса.

Повече детайли

105,00 лв

Добавяне към списъка с желания

  • Не съдържа захар
  • Страхотен вкус
  • Разтваря се мигновено
  • Добавени витамин С и В комплекс
  • НЕ СЪДЪРЖА АСПАРТАМ
Lean Mass е въглехидратен протеин, чиято основна цел е само една, да възстановява и да изгражда мускулна маса. В Lean Mass може да откриеш всичко от което се нуждаеш, и от което тялото се нуждае за да функционира правилно, да отговаря на следтренировъчния стрес и да подържа анаболният режим на работа.
 
Lean Mass съдържа белтъчини, които са строителните блокове на мускулната тъкан. Без протеини, тялото не може да изгражда мускулна маса и да се възстановява от физическата дейност. Lean Mass съдържа единствено бленд от суроватъчен протеин, който включва суроватъчен протеин концентрат, суроватъчен протеин изолат и хидролизат. Суроватъчният протеин е единственият бързоусвоим протеин, който се абсорбира в тялото до 30 минути. Именно затова, той е подходящ за възстановяване след тренировка и покачване на мусулна маса.
 
Lean Mass съдържа и въглехидрати, които са нужни за възстановяване на енергийните нива, запълването на мускулите с глюкоген и запълване на калорийните нужди. Уникалната въглехидратна матрица на Lean Mass включва бързо и бавноусвоимите въглехидратни източници. Фруктозата и малтодекстринът са бавноусвоими въглехидрати, които преминават през черния дроб и след това запълват енергийните депа на мускулите. От друга страна декстрозата и царевичното нишесте (waxy maize starch) са бързи въглехидрати, които запълват мигновено глюкогена, което създава подходяща среда за изграждане на мсукулна тъкан. В Lean Mass не са пропуснати и фибрите, които подпомагат храносмилането и функцията на червата и оптимизират усвояването на другите макронутриенти.
 
Към формулата на Lean Mass са добавени и пълен спектър от витамини - целият б-комплекс, витамин C и витамин Е. Витамините участват пряко в енергийния метаболизъм и ензимните реакции, както и подпомагат тонуса и възстановяването на тялото.
 
Продукта Lean Mass на марката за хранителни добавки Pure е оптимизиран комплекс от хранителни вещества, който стимулира в пълна степен анаболните процеси и служи за изграждане на мускулна тъкан. Lean Mass е подходящ за хора, които качват трудно килограми, замества хранене и съпътства дългия път на всеки активно трениращ. 

Начин на употреба:

1 доза (3 лъжици) след тренировка. Приемайте между или с храненията няколко пъти дневно за увеличаване на калорийния баланс.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Pure Nutrition Lean Mass 4540 gr

Pure Nutrition Lean Mass 4540 gr

Lean Mass е въглехидратен протеин, чиято основна цел е само една, да възстановява и да изгражда мускулна маса.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!