AMIX Waxy Go! 2 kg

AMIX1952

AMIX

Waxy GO на фирмата AMIX е уникална формула, създадена на базата на висококачествени, сложни въглехидрати, извлечени от восъчна царевица.

Повече детайли

47,00 лв

Добавяне към списъка с желания

AMIX Waxy Go! е уникална комплексна формула, създадена на базата на висококачествени, сложни въглехидрати, извлечени от восъчна царевица и получени чрез процес на специално обработка.

Предимства: 

 

>Ултра бързо усвояване

>По-добър от малтодекстрин и декстроза 

>По-бързо презареждане на гликоген 

>Без стомашен дискомфорт, подуване или спазми 

>Без захар и глутен

 

Въглехидратната матрижа въс формулата на Waxy Go! включва дълговерижни въглехидрати с по-високо молекулярно тегло и нисък осмоларитет в сравнение с малтодекстрин и декстроза, което позволява на активните съставки да преминат по-бързо през стомаха и да се влеят директно в кръвния поток.
 
Waxy Go! има уникални свойства за увеличаване на мускулната маса и презареждане на гликогеновите нива след тренировка бързо и ефективно. Същевременно, този продукт съдейства за отстраняване на подкожните мазнини и спира натрупването на нови. 
 
Waxy Go ! Е отличен източник на дълготрайна енергия, подходящ за спортисти с висок калориен разход и хора, които се стремят към увеличаване на масата. Той е идеален източник на въглехидрати за спортисти на всяко равнище. 
 
Препоръчитеен дневен прием: Смесете 2 мерителни лъжици (75 гр) с 200 мл вода и разбъркайте. Добавете вода и отново разбърквайте. Приемайте 1-3 пъти дневно - преди, по време на или веднага след тренировка. 
 

 

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

AMIX Waxy Go! 2 kg

AMIX Waxy Go! 2 kg

Waxy GO на фирмата AMIX е уникална формула, създадена на базата на висококачествени, сложни въглехидрати, извлечени от восъчна царевица.
Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!