Nutrend endurodrive Flexit Gelacoll 180 caps.

nutrend14

NUTREND

Таблетки с колаген протеин необходим за правилното развитие, хранене и защита на всички ставни

Повече детайли

20,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка180 капсули

MSM и колагенов протеин – желатин хидролизат в практична форма на капсули. Желатиновият хидролизат е източник на широк профил аминокиселини и пептиди, които действат за създаване на колаген, и са необходими за правилно развитие, подхранване и защита на всички ставни хрущяли, за добро състояние на коса, нокти и кожа.

Предназначен за:
намалява увреждането на ставите по време на физическа дейност, основно по време на спортни тренировки или при наднормено тегло. Предпазва съединителната тъкан от увреждане. Подхранва и възстановява хрущяла и тъканите. За по-здрави коса и нокти, и за по-добра кожа. Подхранва и обогатява ставите при артрит. Подобрява гъвкавостта на ставите.

  • подходящ за млади хора, водещи активен начин на живот и деца над 12 години
  • съдържа високо концентриран и ефективен желатинов хидролизат (97% колагенов протеин). В сравнение с не хидролизирания протеин, който трябва да се разделя в храносмилателната система, желатиновият хидролизат е високо ефективен и се усвоява веднага.
  • MSM (метилсулфонилметан) – взема участие в изграждането на структурата на колагеновите тъкани. Благодарение на своето антиоксидантно действие помага за предпазване на хрущяла от свободни радикали и за частично елиминиране на болката.
  • препоръчваме да се комбинира с FLEXIT LIQUID.
Препоръчителен прием: основен препоръчителен прием: 4-6 капсули дневно, разделени и консумирани между храненията до довършване на опаковката. За спортисти, хора с наднормено тегло и при по-увредени стави и съединителна тъкан, както и при проблеми с ноктите и косата: 8 капсули дневно между храненията.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Nutrend endurodrive Flexit Gelacoll 180 caps.

Nutrend endurodrive Flexit Gelacoll 180 caps.

Таблетки с колаген протеин необходим за правилното развитие, хранене и защита на всички ставни
Специално предложение

Преглеждани

30 Подобни Продукти

Product successfully added to the product comparison!