Nutrend endurodrive Flexit Liquid 500 ml.

nutrend19

NUTREND

Flexit liquid – най-силният препарат подходящ и за лечение. предпазва, възстановява и подхранва ставите и ставните капсули.

Повече детайли

45,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка500 ml
Комплекс от ключови субстанции за грижа и възстановяване на ставите – глюкозамин, хондроитин, MSM, хиалуронова киселина, глицин, L-пролин, витамин С – в бързо усвояваща се и високо ефективна течна форма. Подходящ за грижа и усилване на ставите в определени етапи.

ДЕЙСТВИЕ:

Представлява защитна, възстановителна и хранителна система за двигателния апарат (стави, ставни капсули, хрущяли, сухожилия, лигаменти) в лесна за усвояване и високо ефективна течна форма. Помага за възстановяване подвижността на ставите; стимулира активността на клетките и изгражда връзките; ефективно възстановява ставите и връзките и ги пази от повреда. Предназначен за обогатяване на хранителния режим при ставни проблеми при хора, изложени на повишен риск; хора с намалена подвижност или умора на ставите; възстановяване на ставите след травма.

ХАРАКТЕРИСТИКА НА ОСНОВНИТЕ СЪСТАВКИ:

Глюкозамин-важен за подвижността на ставите, изгражда връзките и сухожилията. Прекурсор на хондроитин. Хондроитин сулфат-основен градивен елемент при възстановяването на ставите. Хиалуронова киселина–основен компонент на интраклетъчните пространства и на ставната течност. МSM-(метилсулфонилметан) органично съединение на сярата, участващо в изграждането на колагена. Има качества на антиоксидант и предпазва от свободните радикали. L- пролин-аминокиселина, която ускорява възстановяването на увредени стави и връзки. Витамин С–важен антиоксидант, който ликвидира свободните радикали. Ускорява оздравителните процеси в организма.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Отмереното количество се разрежда с вода. Млечните и алкохолните напитки не са подходящи. След употреба затваряйте бутилката и измивайте мерителната чашка с вода. След отваряне продукта да се държи при температура под 10 градуса и да се консумира в течение на 2 месеца. Разклатете преди употреба. Наличието на утайка не е дефект на продукта.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ПРИЕМ:

За профилактика: веднъж дневно 10 мл сутрин преди закуска. При износени и увредени стави: веднъж дневно 15 мл сутрин преди закуска. При спортни травми, повишено телесно тегло, сериозно увредени стави дозата може да се повиши до 2 пъти дневно по 15 мл. Да се употребява минимум 60 дни. Курсът на прием да се провежда два пъти годишно, даже ако оплакванията са отзвучали. Желателна е комбинацията с Флексит прах или таблетки. Да не се превишава препоръчания прием!

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Nutrend endurodrive Flexit Liquid 500 ml.

Nutrend endurodrive Flexit Liquid 500 ml.

Flexit liquid – най-силният препарат подходящ и за лечение. предпазва, възстановява и подхранва ставите и ставните капсули.
Специално предложение

Преглеждани

30 Подобни Продукти

Product successfully added to the product comparison!