NOW St. John's Wort 300 mg - 100 капсули

now070

NOW FOODS

St. John's Wort на Американската фирма NOW Foods.

Повече детайли

36,00 лв

Добавяне към списъка с желания

 

St. Johns Wort или известен още, като Жълт Кантарион е билка, която е привлякла интереса на знахарите още през първи век. St. Johns Wort е диуретик, подсилва оздравителните процеси, подпомага при нарушения в менструалния цикъл при жени. 

С течение на времето се оказва, че Жълт Кантарион - St. Johns Wort притежава други забележителни, даже и мистични свойства. Името й произлиза от поверието, че свойствата на тази билка са най-ефективни ако се събира на 24 Юни, денят на Свети Йоан.  Жълт Кантарион - St. Johns Wort се използва за заздравяване на рани, особено при разкъсвания на тъканта и увредени нерви.

Най-интересното е, че подновения интерес към билката Жълт Кантарион - St. Johns Wort през последното десетилетие се дължи на факта, че тя е в основата на множество билкови продукти за преодоляване на превъзбуждане и депресия. Тайната на Жълт Кантарион - St. Johns Wort се дължи на химичните съставки на билката. Две от съставките хиперицин (hypericin) и псевдохиперицин (pseudohypericin) се считат за причината за психоактивните свойства на тази билка. В допълнение, Жълт Кантарион - St. Johns Wort съдържа множество флавоноиди със странни и стряскащи имена като каемфрол (kaempferol), куерцетин (quercetin), куерцитрин (quercitrin), изокуерцитрин (isoquercitrin), аментофлавон (amentoflavone), лутеолин (luteolin), мирицетин (myricetin), хиперин (hyperin), хиперозид (hyperoside), рутин (rutin), както и хиперфорин (hyperforin) и адхиперфорин (adhyperforin).

НАЧИН НА ПРИЕМ: Приемайте 1 капсула 3 пъти дневно, по време на хранене. НЕ превишавайте препоръчителната дневна доза. НЕ приемайте с алкохол и други лекарства, влиаещи депресивно на централната нервна система. Консултирайте се с лекар ако сте бременна/кърмите и/или приемате антидепресанти.

 

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

NOW St. John's Wort 300 mg - 100 капсули

NOW St. John's Wort 300 mg - 100 капсули

St. John's Wort на Американската фирма NOW Foods.

Специално предложение

Преглеждани

30 Подобни Продукти

Product successfully added to the product comparison!