NOW Super Colostrum 500 mg - 90 капсули

now0165

NOW FOODS

Super Colostrum на Американската фирма NOW Foods представлява специализирана и изцяло натурална формула, която има мощен имуностимулиращ ефект.

Повече детайли

60,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Super Colostrum - Коластра с Билки е комплексна формула на NOW, която комбинира Коластра от Биволско мляко с комплекс от имуностимулиращи билки, които правят формулата мощно средство за подсилване на имунната система и противодействие на заболяванията и вредната активност на външни микроорганизми върху клетките.
Super Colostrum - Коластра с Билки съдържа в основата си Коластра, първата млекоподобна субстанция, която се отделя от млечните жлези на кравите след раждане. Колстрата е вид протеин, който е богат на имуноглобулините IgG, IgM и IgA, които са важни имунни протеин, както за животни, така и за хората. Колстрата е богата още на лактоферини, полипептиди съдържащи пролин и б-витамини. Коластра спомага на тялото да произвежда анти-тела и подсилва имунната система и защитните сили в максимална степен.
Super Colostrum - Коластра с Билки е обогатен и с допълнителен комплекс от билки, който включва Елеутеро, Екстракт от Маслинови листа, Астрагал и арабиногалактани от дървото лиственица. Елеутерококът подсилва жизнените сили на тялото, както и помага на организма да отговаря на стреса и натоварванията. Астрагал има адаптогенни стойства, подсилва имунната система и често е наричан натурален антибиотик. Маслиновите листа и лиственицата подсилват имунната система и противодействат на вирусните заболявания.

НАЧИН НА ПРИЕМ: Приемайте 1 доза (2 капсули) 2-3 пъти дневно, по време на хранене.

Supplement Facts

Serving Size:1 Capsule
Servings Per Container:120
 Amount Per Serving% Daily Value*
* Percent Daily Values are based on 2,000 calorie diet.
† Daily Value not established.
Dried Bovine Colostrum  500 mg  *  

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

NOW Super Colostrum 500 mg - 90 капсули

NOW Super Colostrum 500 mg - 90 капсули

Super Colostrum на Американската фирма NOW Foods представлява специализирана и изцяло натурална формула, която има мощен имуностимулиращ ефект.

Специално предложение

Преглеждани

30 Подобни Продукти

Product successfully added to the product comparison!