Nutrend Imunooxi 300ml.

nutrend82

NUTREND

Imunooxi е продукт предназначен за подпомагане естествения имунитет, елиминиране на свободните радикали, грижа за изтощения организъм и справяне с ежедневния стрес.

Повече детайли

50,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка300 ml

Естествен продукт за комплексна грижа за изтощения организъм. Концентриран екстракт от подбрани плодове и зеленчуци, съдържащи биоактивни растителни субстан- ции, екстракт от ехинацея и витамин С. ИМУНООКСИ съдържа концентрат от целия профил активни субстанции с антиоксиданти свойства, които са от естествен произход (полифеноли и каротеноиди). Предназначен е за подпомагане естествения имунитет, елиминиране на свободните радикали, грижа за изтощения организъм и справяне с ежедневния стрес. ИМУНООКСИ е комбинация от съвременни открития и традиционни източници.  

Предназначен за:
естествено подпомагане на имунитета, грижа за изтощения организъм, справяне със стреса, за- щита от свободните радикали – доставя антиоксиданти.

    * Без консерванти
    * Не съдържа изкуствени подсладители
    * Продуктът не е направен от генетично модифицирани плодове, зеленчуци и билки.
    * 1 прием от 10 мл отговаря на 200 г смес от плодове с най-висок антиоксидантен капацитет
    * Съдържа биоактивни субстанции от натурални източници
    * Въз основа на измерения антиоксидантен капацитет следва:
    * 10 мл ИМУНООКСИ отговаря на 1 л 100% сок от ябълка и портокал
      10 мл отговаря на 300 мл 100% сок от малина
      10 мл отговаря на 150 мл 100% сок от арония

 
ДЕЙСТВИЕ:

Подпомага имунитета, защитава от свободните радикали, предпазва от неблагоприятните влияния на външната среда (стрес, UV лъчи).
ИМУНООКСИ е концентриран екстракт от плодове и зеленчуци със стандартизирано съдържание на биоактивни растителни субстанции, екстракт от Ехинацея и витамин С. Научните изследвания доказват, че растенията и плодовете понижават риска от развитие на много болести. Установено е, че комплексът от вещества, съдържащ се в тях действа в организма заедно с витамините, минералите и други биоактивни защитни субстанции.

ИМУНООКСИ съдържа:


Концентрат с пълен спектър от активни вещества от естествен произход (полифеноли, каротеноиди). Приготвен е от плодове на шипка, тиква, черна боровинка, грозде, морков, лимон, касис, череша и бъз.
Витамин С. Екстракт от Ехинацея
1 прием от 10 ml отговаря на 200 г от плодове

Характеристика на ефективните субстанции:

биоактивните вещества повишават имунитета на организма, намаляват нивото на холестерол в кръвта, регулират кръвното налягане, предпазват от рак, възпалителни и вирусни заболявания. Полифенолите са мощни антиоксиданти, т.е. вещества, които неутрализират свободните радикали в организма и така предпазват клетъчните структури и макромолекули от окисляване. Следователно антиоксидантите имат положителен ефект върху човешкия организъм. Те са особено полезни за подпомагане на зрението, заздравяване на рани и ускоряване на възстановяването. Освен това, полифенолите намаляват влиянието на много токсични и канцерогенни вещества, които човек получава от заобикалящата среда. Каротеноидите имат защитен ефект срещу UV лъчите, помагат за поддържане на здрава кожа, мукозна мембрана, имунитет. Витамин С спада към водоразтворимите витамини и изпълнява много важни функции в организма. Играе роля при формиране на колагена, което е важно за растежа на тялото и за възстановяване на увредената тъкан. Участва при усвояване на желязото. Изчерпва се по-бързо при продължително и повтарящо се натоварване. Екстрактът от Ехинацея пурпуреа е мощно имуностимулиращо вещество с голяма ефективност.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

След отваряне, съхранявай при температура под 25 градуса и използвай в рамките на 30 дни. Появата на възможна утайка не е знак за лошо качество на продукта. Разклати преди употреба!

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ПРИЕМ:


За редовна, продължителна употреба препоръчваме 10-20 ml дневно (2-4 лъжици).
В случай на изключителен стрес приемай 20-30 ml (4-6 лъжици) дневно. Не превишавай препоръчителния прием!

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Nutrend Imunooxi 300ml.

Nutrend Imunooxi 300ml.

Imunooxi е продукт предназначен за подпомагане естествения имунитет, елиминиране на свободните радикали, грижа за изтощения организъм и справяне с ежедневния стрес.

Специално предложение

Преглеждани

30 Подобни Продукти

Product successfully added to the product comparison!