Syntrax SuperGlu 500 gr

SYNTRAX11

SYNTRAX

Super Glu на Syntrax представлява Глутамин, който е заменима аминокиселина, но е условно незаменима за хората, подложени на физически натоварвания.

Повече детайли

42,25 лв

65,00 лв

-35%

Добавяне към списъка с желания

Тегло0.50 kg
  • Подобряване на възстановяването
  • Покачване на мускулна маса
  • Предпазване от загуба на мускулна тъкан
  • Стимулиране отделянето на растежен хормон

Glu FM представлява изцяло естествен микронизиран глутамин на прах. Glu FM превъзхожда конкурентните синтетични форми на глутамин със специфична миризма и странен вкус. Производственият процес на Glu FM гарантира снежнобяла чистота и без нежелан вкус и миризма. И за да бъде качеството още по-високо, Glu FM е микронизиран, което прави приемането на всяка доза в удоволствие.

superglu infopage080910 - superglu infopage.pdf

Глутаминът е заменима аминокиселина, но е  условно незаменима за хората, подложени на физически натоварвания. Това е аминокиселината, която заема най-голям дял в скелетните мускули. При редовна употреба увеличава синтезата на протеин, предпазва от загуба на мускулна тъкан, повишава нивото на хормона на растежа и определя клетъчният обем. Глутаминът е необходим за правилното функциониране на имунната система и функционира като преносител на азота. След тежка тренировка нивата на глутамин в тялото падат с около 50% и затова приемът му е толкова важен. Подходящ е за прием и при възстановяване след тежки операции, стрес или боледуване.

С какво Glu FM превъзхожда аналогичните продукти с глутамин?

Glu FM е единственият микронизиран, напълно естествен чист глутамин, който няма нежелан вкус, цвят или миризма. Той представлява пухкав снежнобял инстантен прах прах, който се разтваря мигновено и незабележимо във вашата напитка.

Ами другите глутаминови продукти?

Глутаминови продукти, добити по синтетичен начин, могат да съдържат опасни съставки като разтворители и пестициди. Повечето от тези продукти имат неприятен вкус и специфична миризма.

Защо е микронизиран?

Микронизацията е процес, при който частиците глутамин стават изключително малки,  като по този начин той не само се разтваря мигновено и незабележимо, но и се повишава неговата биоактивност в организма.

superglu 101910 - superglu.pdfsuperglu 1019101 - superglu.pdf

Начин на употреба:

Преди, след тренировка и вечер преди сън. През деня с храната.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Syntrax SuperGlu 500 gr

Syntrax SuperGlu 500 gr

Super Glu на Syntrax представлява Глутамин, който е заменима аминокиселина, но е условно незаменима за хората, подложени на физически натоварвания.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!