PEAK GLUTAMIN FUSION 200caps

peak18

PEAK

Глутаминова матрица съдържаща L-глутамин и глутаминови прекурсори. Много по-добре абсорбираща се от организма формула.

Повече детайли

46,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка200 капсули

 GLUTAMINE FUSION – НАЙ-МОДЕРНАТА, БИОАКТИВНА ГЛУТАМИНОВА МАТРИЦА НА ПАЗАРА

 

 GLUTAMINE FUSION представлява свръх функционална матрица от глутаминови форми и глутаминови прекурсори, с много добра бионаличност, състояща се от ацетил, аланин и алфакетоглутаратни (AKG) съединения, които съществено увеличават нормалните стойности на глутамин в кръвта.

 

 L-глутамин е условно незаменима аминокиселина, което означава, че може да се синтезира ендогенно от организма и не е абсолютно необходима за набавяне чрез храната или чрез хранителни добавки, но от друга страна, чрез биосинтетичният път, не се осигуряват достатъчни количество от нея. L-глутамин участва в множество анаболни и ментални процеси в тялото, и засилва отслабената имунна система в следствие на физически натоварвания или тренировки.

 

 Глутаминът е една от най-важните ендогенни аминокиселини. Изгражда около 60% от човешките скелетни мускули, има силно антикатаболно действие и е основен „източник на азот“, необходим за биохимичните процеси в тялото. Т.е. молекулата на аминокиселината осъществява т.нар. “функция за трансфер на азота” – свойството да се свързва с други аминокиселини в кръвта и да ги транспортира към мускулните клетки.

 

 В следствие на големи натоварвания, глутаминът неизменно се окислява за получаване на енергия и то в значими количества, водещо до загуба на маса и сила. Именно за това, набавянето на L-глутамин чрез храната или хранителни добавки е абсолютно задължително за всеки, който се подлага на натоварващи тренировки или тежък физически труд.

 

 L-глутамин трудно попада в кръвоносната система и 80% от него се абсорбира от чревните клетки за поддържане на имунната система. Поради това, съдържащата се в GLUTAMINE FUSION функционална матрица от глутаминови форми и прекурсори, (ацетил-L-глутамин, аланин-L-глутамин и L-глутамин-алфакетоглутарат (AKG)), индуцират глутамин директно в кръвната плазма.

 

 GLUTAMINE FUSION е допълнително обогатен с ниацин, витамин B6 и витамин В12. Тези витамини от B групата, спомагат за намаляване на умората, за нормализиране на енергийния метаболизъм, функцията на имунната система (витамин B6 и витамин B12), регулирането на хормоналната активност и протеиновия метаболизъм (витамин B6) и придават завършеност на продукта.

 

 Приеман преди сън на празен стомах, GLUTAMINE FUSION е и стимулатор на секрецията на растежен хормон (HGH).

вните клетки за поддържане на имунната система. Glutafusion е специална глутаминна и глутамино-прекурсорна матрица, състояща се от ацетил, аланин и AKG съединения, които съществено увеличават нормалните стойности на Glutamin в кръвта.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

PEAK GLUTAMIN FUSION 200caps

PEAK GLUTAMIN FUSION 200caps

Глутаминова матрица съдържаща L-глутамин и глутаминови прекурсори. Много по-добре абсорбираща се от организма формула.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!