Pure Nutrition Pure Casein 908 gr

Pure Nutrition

Бавно-усвоим протеин, перфектен преди лягане или между храненията!

Повече детайли

55,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Бавно-усвоим протеин, перфектен преди лягане или между храненията:

  • Повече от 4.5г BCAAs и глутамин в една доза!
  • Ниско съдържание на въглехидрати и мазнини!
  • Невероятен вкус!
  • Разтваря се мигновено!
  • НЕ СЪДЪРЖА АСПАРТАМ

Бързото усвояване на протеина е желателно само преди или веднага след тренировка. През останалата част от деня е за предпочитане забавеното усвояване. Казеинът е произведен от мляко. Той е наречен бавен протеин, защото се усвоява много по-бавно от суроватката и другите протеини на прах. Казеинът е бавно-разградим протеин, поради способността си да формира „гел“ в стомаха, което позволява бавен и постоянен поток от аминокиселини към мускулите. Според изследвания, приемът на казеин доставя най-големи количества аминокиселини 3-4 часа след прием. Поради факта, че казеинът е бавноусвоим, той се счита за антикатаболитен протеин, който предпазва от загуба на мускулна маса.

PURE CASEIN на Pure Nutrition е особено ефективен, когато се приема вечер преди сън. По този начин мускулите Ви остават в анаболично състояние за изключително дълго време и Вие ще постигнете употребата на пълния им капацитет на растеж и възстановяване по време на един добър нощен сън. Тази превъзходна формула за мускулно изграждане поддържа анаболично и анти-катаболично състояние в мускулите ви в продължение на осем часа.

Препоръчителният прием на белтъчини (от храна и суплементи) е 2 грама за
всеки килограм телесно тегло дневно. За най-добри резултати разделете дневния прием на белтъчини на 3-6 малки приема на всеки 2-3 часа. Най-добрият избор за последното хранене от деня, който можете да направите, е доза бавно разградим PURE CASEIN.

Начин на употреба:

Смесете една доза PURE CASEIN на Pure Nutrition с 250мл вода или мляко по ваш избор. Приемайте2-3 шейка дневно, за да задоволите протеиновите си нужди. ЕднадозаPURE CASEIN на Pure Nutrition вечер преди лягане е най-добрият вариант за осигуряване на бавноусвоим протеин!

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Pure Nutrition Pure Casein 908 gr

Pure Nutrition Pure Casein 908 gr

Бавно-усвоим протеин, перфектен преди лягане или между храненията!

Специално предложение

Преглеждани

19 Подобни Продукти

Product successfully added to the product comparison!