NOW Amino Peptide 300 caps

now22

NOW FOODS

Amino Peptide се различава от всички останали аминокиселини, защото съдържа патентованата съставка PeptoPro®.

Повече детайли

80,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка300 капсули
Протеините, които приемаме чрез храната или под формата на прах представляват дълги полипептидни вериги от аминокиселини, които за да бъдат усвоени трябва да се разградят на по-къси, подходящи за всмукване в кръвта. Поради различни причини, немалка част от протеините не се усвояват поради факта, че не се разпадат до аминокиселини с определена дължина и се изхвърлят от организма.
Продукта Amino Peptide на марката за хранителни добавки NOW се различава от всички останали аминокиселини, защото съдържа патентованата съставка PeptoPro®:
  • PeptoPro® е създаден точно за това - да предостави на тялото точно тези къси вериги от аминокиселини, които се усвояват максимално и светкавично бързо от огранизма.
  • В PeptoPro® няма полипептидни вериги, а само ди- и трипептидни вериги от аминокиселини. По този начин тялото не влага енергия и време да разгражда приетите фракции, а може да ги използва незабавно и „на готово”.
  • PeptoPro® доставя на тялото най-бързо усвоимите аминокиселини, които достигат до мускулните клетки незабавно и без загуби.
  • PeptoPro® е плод на специален производствен процес при който се използват ензими, които разграждат протеините на значително по-малки фракции.
  • PeptoPro® съдържа изцяло висококачествен млечен протеин - хидролизиран казеин.
PeptoPro® прави продуктът от NOW Foods уникален по своя произход – няма други аминокиселини на пазара, които да доставят на тялото точните аминокиселини със такава светкавична бързина!

Amino Peptide - 300 Capsules 

Начин на употреба:

5 капсули преди тренировка, 5 капсули след тренировка.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

NOW Amino Peptide 300 caps

NOW Amino Peptide 300 caps

Amino Peptide се различава от всички останали аминокиселини, защото съдържа патентованата съставка PeptoPro®.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!