MULTIPOWER Creatine 102 caps.

multipower16

MULTIPOWER

Чист креатинов прах в капсули от по 1000 мг.

Повече детайли

35,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка102 капсули

Креатинът е хранително вещество, което е от голямо значение за количеството енергия в тялото на културиста. Колкото повече креатин е съсредоточен в мускулите, толкова по-големи силови постижения са възможни. Научните изследвания и практическият опит показват увеличение с до 25%.

По принцип културистите би трябвало да периодизират своята тренировка. Това означава, че тренировката трябва да се разделя на различни фази. Когато се тренира с 6 до 8 повторения на серия, приемането на креатин може да подпомага интензивната тренировка. Свързаното с приемането на креатин натрупване на вода в мускулите води едновременно с това до увеличаване на теглото.

Разликата по отношение на “Цел Макс 2 Плюс” се състои в това, че чистият креатинов прах и капсулите с чист креатин не съдържат въглехидрати. В зависимост от хранителния си режим опитният атлет може да комбинира креатина със съответните хранителни вещества.

Задачата

Повече сила, по-големи постижения, повече мускулна маса са нещата, които иска всеки атлет. Чистият креатинов прах и капсулите с чист креатин, двата продукта на Professional Line, са два ценни елемента за постигането на тези цели.

Употреба:     По време на зареждащата фаза (1-вия до 5-ия ден) приемайте 2х5 капсули дневно при телесно тегло до 90 кг и по 4х5 капсули дневно при телесно тегло над 90 кг. Независимо от телесното тегло, през първата седмица приеманото количество не бива да надвишава 20 капсули = 20 г Креатин дневно. След това в продължение на 3-5 седмици приемайте максимум по 2 капсули дневно. След общо 4-6 седмици трябва да се направи няколкоседмична пауза. .

Да не се консумира от деца под 12 години и бременни !

Продукта е добавка към храната а не неин заместител !

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

MULTIPOWER Creatine 102 caps.

MULTIPOWER Creatine 102 caps.

Чист креатинов прах в капсули от по 1000 мг.
Специално предложение

Преглеждани

30 Подобни Продукти

Product successfully added to the product comparison!