Pure Nutrition 100% Pure Creatine 500 gr

PN10

Pure Nutrition

Изключително качествен микронизиран, креатин монохидрат.

Повече детайли

35,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Тегло500.00 gr

Хранителна добавка , която ускорява бързо покачването на мускулна маса и сила

  • Засилва издръжливостта и мускулното възстановяване след физическа активност
  • 100% чисто фармацевтично качество
  • Микронизирана суровина за по-пълноценно и бързо усвояване
  • Без излишни пълнители, натрий и захар, лабораторно тестван за чистота

100% Pure Creatine - ново, качествено, чисто!

Станете по-силни с един от най-чистите креатини на пазара.

Благоприятните ефекти на 100% Pure Creatine се свързват с подобряване на спортните резултати, увеличаване на експлозивната сила и енергийните нива и подобрено възстановяване след тежки тренировки. Креатинът хидратира ефективно мускулните клетки с вода. По този начин се стимулира мускулния растеж, правейки мускулните фибри по-големи и силни.
Основната функция на 100% Pure Creatine се свърза с възстановяване и производството на АТФ (Аденозинтрифосфат), основата енергийна единица на клетъчно ниво. Този процес позволява генерирането на повече мускулна работоспособност за по-кратък период от време.
Всеки , който иска да стане по-силен, да увеличи енергията и издръжливостта си и да изгради повече мускулна маса  би останал доволен от ефектите на 100% Pure Creatine.
Всеки, който иска да качи чиста мускулна маса и да свали определено количество мазнини, задължително трябва да включи креатина в своя диетичен план. Креатинът е идеалният избор, когато атлетът е подложен на интензивни физически натоварвания, стрес и умора и въпреки всичко се стреми към подобряване на своите постижения и резултати.
100% Pure Creatine на Pure Nutrition е микронизиран креатин монохидрат от възможно най-качествена и фармацевтично чиста суровина. Микронизираният креатин се усвоява по-пълноценно и бързо в организма, преодолявайки в по-голяма степен разрушителната сила на стомашната среда и достига в по-голямо количество до мускулните клетки. Микронизираният креатин има по-финна повърхност, разтваря се по-добре във вода и не предизвика дразнене и болки в стомаха.
Креатинът е най-популярната добавка в света на суплементацията и не случайно е наричан Кралят на Хранителните добавки. Креатинът е една от малкото добавки, чиито ефекти и действие са доказани и потърдени от десетки легални изследвания.

Начин на употреба:

500 gr = 100 дози

През първите 5 дни, приемайте една доза от 5 грама по четири пъти на ден. След 5-тия ден приемайте две дози по 5 грама два пъти дневно. Приемайте с достатъчно количество вода и въглехидрати. Избягвайте кофеина.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Pure Nutrition 100% Pure Creatine 500 gr

Pure Nutrition 100% Pure Creatine 500 gr

Изключително качествен микронизиран, креатин монохидрат.

Специално предложение

Преглеждани

30 Подобни Продукти

Product successfully added to the product comparison!