NOW Kre-Alkalyn 750 мг - 240 капсули

now 166

NOW FOODS

-10 пъти по-добра усвояемост от монохидрата. -Не задържа вода. -Само чиста мускулна маса. -Не товари бъбреците.

Повече детайли

99,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка240 капсули

 

-10 пъти по-добра усвояемост от монохидрата.
-Не задържа вода.
-Само чиста мускулна маса.
-Не товари бъбреците.

Продукта Kre-Alkalyn (Кре-Алкалин) на марката за хранителни добавки NOW представлява буферирана форма на креатин с алкали, като pH във воден разтвор е между 12 и 14. Kre-Alkalynе (Кре-Алкалин) омекотен креатин, който попадайки в човешкото тяло не се превръща в креатинин. Kre-Alkalyn (Кре-Алкалин) е стабилизиран, така че преминава през храносмилателната система непроменен и може да бъде напълно абсорбиран от мускулната система.

 

Kre-Alkalyn (Кре-Алкалин) е повече от 10 пъти по-ефикасен, отколкото креатиновия монохидрат и ще ви позволи да приемете максимално креатин в количество 2-3гр дневно без никакви стомашни проблеми. Освен това с Kre-Alkalyn(Кре-Алкалин) се избягва натрупването на вода в организма. Други негови предимства са елиминирането на т. н. период на натрупване, характерен за други форми на креатина, както и буфериране при натрупване на млечна киселина в мускулите и неутрализиране на така неприятния ефект на мускулна треска.

Начин на употреба:


При Kre-Alkalyn не са нужни зареждащи фази, прием с бързи въглехидрати, не се неутрализира от кофеина.Препоръчителните дози са между 1,5 и 3 грама на ден. Ние препоръчваме прием от 1,5 грама преди и след тренировка и 1,5 грама в нетренировъчните дни.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

NOW Kre-Alkalyn 750 мг - 240 капсули

NOW Kre-Alkalyn 750 мг - 240 капсули

-10 пъти по-добра усвояемост от монохидрата. -Не задържа вода. -Само чиста мускулна маса. -Не товари бъбреците.

Специално предложение

Преглеждани

30 Подобни Продукти

Product successfully added to the product comparison!