Saturn Supplements MuscleActive 1000mg 250caps.

ss21

Saturn Supplements

55,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка250 капсули

MuscleActive на Сатурн е перфектното допълнение към всяка програма за укрепване на вашата мускулатура. Повече от добавките съдържащи само аргинин. MuscleActive е съединение, състоящо се от pyroglutamate на L-аргинин и L-лизин хидрохлорид. Тази точна и мощна комбинация дава изключителни резултати.

След тренировка мускулите се нуждаят от аминокиселини. Идеални са за диета, защото съдържат много малко въглехидрати. Аминокиселините са градивните части на протеина. Първо протеина се консумира и след това разгражда аминокиселините на техните компоненти. Аминокиселини директно осигуряват всички необходими аминокиселини на тялото.По време на тренировка не са важни само въглехидратите, но също така и аминокиселините за произвеждане на енергия. При прием на тези аминокиселини с високо интензивна тренировка ефекта им е по-голям.

Протеинът е носител на всички биологични функции в живите организми включително хората. Протеина е изграден от аминокиселини,които са неговите градивни блокчета. В основата си аминокиселините са свързани във верига, която и също образува протеина. В тялото протеините са образувани от индивидуални аминокиселини. Поради тази причина хранителните добавки с аминокиселини осигуряват готов запас от аминокиселини във всички клетки, тъкани или органи.

Лизинът е т. нар. есенциална аминокиселина, важен компонент на протеините. Терминът “есенциална” означава, че организмът не е в състояние да я произведе сам, поради което е необходимо да я получаваме от външни източници

Всяка доза осигурява 100% чист аргинин и лизин в свободна форма.

Supplements Facts

Serving Size: 3 Capsules

L-Arginine (as pyroglutamate)

1500mg

L-Lysine (as HCl)

1500mg

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Saturn Supplements MuscleActive 1000mg 250caps.

Saturn Supplements MuscleActive 1000mg 250caps.

Специално предложение

Преглеждани

30 Подобни Продукти

Product successfully added to the product comparison!