Biotech Creatine pH-X 90 caps

biot5

BIOTECH

Буфериран креатин монохидрат. Без задръжка на вода. Висока усвояемост. Покачване на сила и маса.

Повече детайли

18,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка90 капсули
  • Буфериран креатин монохидрат.
  • Без задръжка на вода.
  • Висока усвояемост.
  • Покачване на сила и маса.
Creatine-PH представлява буферирана форма на креатина с алкали, като pH във воден разтвор е между 12 и 14. Доказано е, че при pH над 12 (основно състояние), трансформирането в креатинин е напълно избегнато. Правени са клинични изследвания, според които при разтварянето му във вода и прибавянето му към среда, наподобяваща стомашната с pH=3 (киселинно състояние), се наблюдава повишаване на pH до 9 (основно състояние), съответно креатинът остава стабилен за период от време, достатъчен за абсорбция.
Creatine-PH е стабилизиран, така че преминава през храносмилателната система непроменен и може да бъде напълно абсорбиран от мускулната система. В следствие от това дозите, необходими за спортистите са значително занижени в сравнение с монохидрата. Освен това с Creatine-PH се избягва натрупването на вода в организма, което го прави подходящ за дамите, както и за спортисти, състезавщи се в спортове, разделени на категории.
Други негови предимства са елиминирането на т. н. период на натрупване, характерен за други форми на креатина, както и буфериране при натрупване на млечна киселина в мускулите и неутрализиране на така неприятния ефект на мускулна треска.

 creatine-ph-x eng

Начин на употреба:

90 capsules = 45 дози

Вземете 4-6 капсули на Creatine рН-X дневно. Сутрин вземете две капсули на празен стомах. Вземете две капсули 80 минути преди тренировка и останалите две капсули 20 минути след тренировка.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Biotech Creatine pH-X 90 caps

Biotech Creatine pH-X 90 caps

Буфериран креатин монохидрат. Без задръжка на вода. Висока усвояемост. Покачване на сила и маса.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!