QNT Creatine Monohydrate 800g

QNT12

QNT

От много години креатин монохидрат е признат като необходимата хранителна добавка за спортисти, целящи повишаване на мускулната сила.

Повече детайли

40,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Тегло800.00 gr

Навярно всеки един от Вас е чувал за Креатин Монохидрат - Creatine Monohydrate. Често наричан "кралят" на хранителните добавки, Креатин Монохидрат - Creatine Monohydrate е основна част от арсенала на всеки спортуващ, поради своите способности да повишава работния капацитет на организма, силата, издържливостта, мускулната маса и не на последно място, да осигурява оптимална хидратация за мускулната клетка.

Често обаче, приемът на креатин се асоциира и с неприятна водна задръжка, газове и цялостен стомашен дискомфорт. 

Ние в QNT знаем, че за да може креатинът да осигури всички гореспоменати ползи, без да предизвиква неприятни стомашни болки, подувания, газове и излишна водна задръжка, качеството на суровината, влагана в продукта е от най-голямо значение. 

Поради тази причина, суровината влагана в Креатин Монохидрат - Creatine Monohydrate наQNT е с най-високо качество и чистота, преминала строг качествен контрол по Европейски стандарти.

Без газове и стомашен дискомфорт, без излишна водна задръжка, без загуба на креатин ! 

Само най-доброто за оптимални резултати !

Независимо дали сте професионален спортист или просто любител, търсещ сила, издържливост и качествена мускулна маса, Креатин Монохидрат - Creatine Monohydrate на QNT е създаден за Вас.

Начин на прием: От QNT съветваме приемът на креатин да не се съпровожда от зареждаща фаза. За поддържане на оптимално насищане с креатин в мускулната клетка, препоръчваме дневен прием от 6 г (1 доза) Креатин Монохидрат - Creatine Monohydrate, заедно с хранене богато на въглехидрати.

Можете да разгледате продукта в сайта на официалния вносител ТУК.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

QNT Creatine Monohydrate 800g

QNT Creatine Monohydrate 800g

От много години креатин монохидрат е признат като необходимата хранителна добавка за спортисти, целящи повишаване на мускулната сила.

Специално предложение

Преглеждани

30 Подобни Продукти

Product successfully added to the product comparison!