Mutant Creakong 300 gr

pvl38

Mutant

Истински, чист креатин за по-добри резултати, повече сила и мощ!

Повече детайли

27,00 лв

36,00 лв

-25%

Добавяне към списъка с желания

Истински, чист креатин за по-добри резултати, повече сила и мощ! Тренирай за КИНГ КОНГ ефект! Истински, чист креатин за по-добри резултати, повече сила и мощ!

  •  Creapure ® Creatine Monohydrate (CM)

Най-добрата, клинично изпитана форма на креатин за ефективни резултати. Двойно-патентована технология за качествена мускулна функция. Увеличава мускулната сила и мощ. Единственият немски Креатин монохидрат с фармацевтично досие (CAS номер: 6020-87-7).

  • Creatine MagnaPower ® (CMC)

Доказано увеличава мощността. Изпитано чрез контролирани плацебо проучвания в продължение на 8 години. Стимулира мускулните контракции и протеиновия синтез. Алкализиран, за да се абсорбира по различен начин от CM, с цел елиминиране конкуренцията по между им за усвояване в организма и по-малко подуване на корема. Помага за увеличаване на повторенията и подпомага изграждането на мускулна маса (CAS номер: 82016-55-5).

  • Creapure ® Tri-Creatine Citrate (TCC)

Уникален, свързан креатин, който насърчава синтеза на енергия, повишава нивата на креатин  в плазмата след поглъщане и увеличава издръжливостта при високо интензивни, силови тренировки, например вдигане на тежести. (CAS Nr: 331942-94-0)

Начин на прием:

Като хранителна добавка за възрастни, подложени на високоинтензивно натоварване: смесете 1 доза (4 гр) с 250-400 мл вода и приемайте 20-30 минути преди тренировка.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Mutant Creakong 300 gr

Mutant Creakong 300 gr

Истински, чист креатин за по-добри резултати, повече сила и мощ!

Специално предложение

Преглеждани

30 Подобни Продукти

Product successfully added to the product comparison!