Universal Storm 80 serv

uni38

Universal

Ето и страхотен пред-тренировъчен продукт от Universal=

Повече детайли

90,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Тегло758.00 gr

Ако искате да повишите възможностите си по време на тренировка и да постигнете едно забележимо мускулно нарастване , то сега е момента да се запознаете с Storm от Universal Nutrition. Става дума за чиста мускулна маса , а не за излишни мазнини,задържане на вода и всичко друго което може да е резултат от креатиновите продукти в миналото.Използвана е най-качествената и най-съвременната креатинова смес ,заедно с добавен магнезий креатин хелат - патентована формула (Magnesium Creatine Chelate™). Добавете към всичко това и мощна формула спомагаща образуването на азотен окис, Всички съставки правят продукта един от най-мощните в момента.
Storm от Universal Nutrition използва уникалната технология - iNOXsulin-7™, която значително подобрява усвояването на активните вещества и не използва за това глюкоза ( ненужен захар ). Вместо това iNOXsulin-7™ използва особена формула за усилване на изработка на азотен окис и инсулин, така ефективно се доставя креатин до мускулната тъкан. Веднага се забелязва напомпването на мускулите от този NO комплекс ,което ще спомогне за покачване на вашите възможности в залата.
В състава на Storm влизат четири различни форми на креатина - този креатинов комплекс ще помогне за нарастването на мускулната тъкан,като нищо до сега срещано. Storm съдържа най-новите разработки на креатина ,включвайки и магнезий креатин хелат,дикриатин и трикриатин малат за максимално усвояване. Също така е добавен и креатин монохидрат - проверен креатин ,който е давал и ще дава резултати. Използвайки този четири компонентен креатинов комплекс , ще имате гаранцията , че мускулите ви ще получат постоянен приток на креатин в продължение на цял ден.
alt

Приемайте Storm 1 доза 30 мин преди тренировка, 1 доза веднага след тренировка.
В нетренировъчните дни – две дози разделени през деня.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Universal Storm 80 serv

Universal Storm 80 serv

Ето и страхотен пред-тренировъчен продукт от Universal=

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!