ASL Crenadrol 907gr.

ASL17

ASL

Crenadrol стимулира мускулното нарастване и втвърдяване на всеки мускул в тялото, и всичко това още от първите приети дози.

Повече детайли

68,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Тегло907.00 gr

ASL създаде CRENADROL, съдържащ най-мощната анаболна формула - ANABOLIC CRENADROL MATRIX™. Тя включва една от най-модерните и иновативни форми на креатина – Креатин Етил Естер Малат, други форми на креатина и активните форми на глутамина -  Глутамин Алфакетоглутарат и Глутамин Етил Естер., Едно от най-важните неща е зареждането на мускулната тъкан с подходяшите за целта суплементи веднага след тренировка. То е необходимо за възстановяване на kреатиновата загуба, получена по време на тренировката, за ускоряване на възстановителния процес, за увеличаване на клетъчния обем, мускулната плътност и твърдост и активиране на фазата на мощен анаболен растеж. Crenadrol е   суплемент, който не само постига гореизброените цели по-добре от всеки друг суплемент, но го прави толкова бързо и ефективно, че все едно сте хвърлили газ в огъня./мускулите ви буквално ще експлоадират/
CRENADROL стимулира мускулното нарастване и втвърдяване на всеки мускул в тялото, и всичко това още от първите приети дози. Никой от досега познатите суплементи не е в състояние да индуцира толкова мощно и бързо  нарастване и уплътняване на мускулната тъкан. Можете да спите спокойно и да знаете, че тялото ви ще бъде в идеално анаболно състояние дори и през нощта. CRENADROL зарежда мускулната тъкан с най-иноватовните суплементи за изграждане на мускулна маса, спомага при всички етапи на  възстановяването, растежа и твърдостта.

Serving Size: One scoop (30 gr.)
Servings Per Container: 30

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

ASL Crenadrol 907gr.

ASL Crenadrol 907gr.

Crenadrol стимулира мускулното нарастване и втвърдяване на всеки мускул в тялото, и всичко това още от първите приети дози.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!