QNT L-Carnitine 3000 ampules

QNT29

QNT

Двайсет ампули L-carnitine концентрат, всяка съдържаща по 3000 мг. активно вещество.

Повече детайли

60,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка20 ампули

Easy Body Active Burn представлява течна форма на Л-Карнитин - L-Carnitine в удобни, лесни за пренос и прием 25 мл ампули, всяка съдържаща 3 г Л-Карнитин - L-Carnitine с моментален ефект.

Карнитинът по своята същност не е аминокиселина, но структурно наподобява аминокиселина и затова обикновенно се счита за такава.

Основната функция на Л-Карнитин - L-Carnitine в тялото е свързана с транспорта на дълговерижните мастни киселини, от мастните клетки към митохондриите, където те биват преобразувани в основната енергийна валута за организма - АТФ. 

 Чрез своя механизъм на действие, Л-Карнитин - L-Carnitine не само драстично увеличава изразходването на мазнините, като енергия, а и активно спомага за подобряване на енергията, сърдечната функция и продуктивността на клетъчните митохондрии.

Недостигът на карнитин в организма се свързва с мускулна слабост, затлъстяване, сърдечни проблеми и намалена работоспособност.

Easy Body Active Burn е с Вас във всеки един момент от деня.

Начин на прием: За оптимални резултати, приемайте 25 мл (1 ампула) Easy Body Active Burn 2 пъти дневно на празен стомах. В тренировъчни дни, от екипа на QNT препоръчваме приемът на 1 ампула Easy Body Active Burn, непосредствено преди тренировка.

 Можете да разгледате продукта в сайта на официалния вносител ТУК.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

QNT L-Carnitine 3000 ampules

QNT L-Carnitine 3000 ampules

Двайсет ампули L-carnitine концентрат, всяка съдържаща по 3000 мг. активно вещество.

Специално предложение

Преглеждани

30 Подобни Продукти

Product successfully added to the product comparison!