BSN DNA CLA 90 Softegels

bsn004

BSN

Линолова киселина, спомагаща за редуцирането на мазнини и покачване на чиста мускулна маса.

Повече детайли

32,50 лв

50,00 лв

-35%

Добавяне към списъка с желания

Концентрирана пречистена суровина
Покачва чистата мускулна маса
Сваля излишните мазнини
Перфектни резултати в комбинация с креатин
 CLA е омега-6 мастна киселина, която има няколко благотворни ефекта за човешкото тяло. От средство за изгаряне на мазнини, тя може да бъде и средство за покачване на мускулна маса. Вие трябва да изберете за какво да я използвате.
CLA не принадлежеше към никоя категория суплементи. От тогава насам обаче се появиха редица изследвания, които показват, че CLA може да спомогне за изграждане на мускулна маса и горене на мазнини. Намира се в телешкото, пуешкото и някои видове млечни продукти.
След повече от 17 години изследвания бе установено, че CLA има антиканцерогенен ефект при някои животни, намалява страничните катаболни ефекти предизвикани от стимулацията на имунната система, увеличава растежа и дори подобрява кръвния липиден профил.
Изледвания върху хора показват, че хранителен режим съдържащ 5% CLA има значителен ефект върху покачената мускулна маса и изгорените мазнини. То също така показва, че положителен ефект може да постигнат с доста разумни дози. След 6 седмична употреба изследванията показват, че хората приемали  CLAимат 4,34% мазнини в сравнение с 10,13% на другата група неупотребявала  CLA.
Други изледвания показват положителен ефект по-скоро по отношение на покачената маса, отколкото на изгорените мазнини.
Употребата на CLA сред спористите става все по-популярна. Продукта може да бъде не само от полза за културистите, но и за всеки да изглежда и се чувства по-добре.Друго предимство наOptimum Nutrition CLA е действието му като анти оксидант,дори по-мощен от витамин Е и бета каротина, което го прави още по-обещаващ.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

BSN DNA CLA 90 Softegels

BSN DNA CLA 90 Softegels

Линолова киселина, спомагаща за редуцирането на мазнини и покачване на чиста мускулна маса.

Специално предложение

Преглеждани

30 Подобни Продукти

Product successfully added to the product comparison!