Driven Sports Lean Xtreme 90caps

ds04

Driven Sports

Lean Xtreme използва 7-OH™, Phosphatidylserine and 5-AT™ за да контролира кортизола. 

Повече детайли

67,20 лв

Добавяне към списъка с желания

Хранителната добавка Lean Xtreme използва много начини за да ви отърве от мазнините - намаляне нивата на кортизола ( хормона на стреса ), поддържа мускулите живи и оптимизира имунната система на тялото за да създаде идеалнaта среда за сваляне на килограми.

Lean Xtreme съдържа и Форсколин - Koleus forskohlii е билка съдържаща активната съставка форсколин, който активира хормона, който разгражда мастните депа. Стимулира също така продукцията на хормоните на щитовидната жлеза, което идва в подкрепата на по-бързото изгаряне на мазнините. Форсколина има ефкт подобен на този от комбинацията от ефедрин и кофеин, тъй като действа по същия биохимичен механизъм. Предпазва мускулната маса, докато изгарят мазнини, поради което се оказва най-сериозния заместител на ефедрина при културистите.

Високо съдържание на Green Tea Extract (EGCG) също така е добавено в формулата на Lean Xtreme заради неговите възможности да ускорява изгарянето на мазнини и да предпазва от загуба на мускулната маса.

Благодарение на използваната от DS формула Extended Release technology™, Lean Xtreme постепенно разгражда нутриентите за да се осъществява постоянен контрол върху кортизола и изгарянето на мазнините.

Когато сте на диета, тялото ви се бори да задържи все повече мазнини, колкото може, което прави свалянето на точно тези мазнини доста трудно. От друга страна пък, докато качвате, тялото ви е повече от щастливо и се опитва да качва все повече и повече мазнини. Lean Xtreme e готов да ви помогне и в двата случая, той действа и когато искате да качвате чисто, без да имате нужда след това от цикъл за изчистване и от другата страна, е един от най - популярните фет-бърнари излизали някога на бял свят.

Начин на употреба : 3 пъто по 1 капула дневно. За най - добри резултати, 1 капсула непосредствено след ставане, 1 капсула 4 часа по - късно и 1 капсула преди лягане.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Driven Sports Lean Xtreme 90caps

Driven Sports Lean Xtreme 90caps

Lean Xtreme използва 7-OH™, Phosphatidylserine and 5-AT™ за да контролира кортизола. 

Специално предложение

Преглеждани

30 Подобни Продукти

Product successfully added to the product comparison!