QNT Omega 3 60 gelcaps

qnt47

QNT

Заедно с витамините и минералите, омега 3 помага за предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания, намалява лошия холестерол, бори стреса и подкрепя имунната система.

Повече детайли

23,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка60 капсули

Приложението на Omega 3 - Рибено Масло е широко обхватно, благодарение на високото съдържание на двете есенциални Omega 3 - Омега 3 мастни киселини, EPA - Ейкозапентаенова киселина и DHA - Докозахексаенова киселина.

EPA - Ейкозапентаенова киселина и DHA - Докозахексаенова киселина са полиненаситени мастни киселини, играещи много важна роля в поддържането на редица биологични процеси в организма.

DHA - Докозахексаенова киселина е градивната единица на мозъчната тъкан и ретината. Спомага за формирането на невротрансмитери, като Phosphatidylserine - Фосфатидилсерин, който е ключов за функцията на мозъка. 

EPA - Ейкозапентаенова киселина и DHA - Докозахексаенова киселина се преобразуват в химични съединения, наречени Prostaglandins - Простагландини, които от своя страна регулират клетъчната активност, грижат се за поддържане на здрава сърдечна функция и са отлично средство за профилактика при риск от атеросклероза и инфаркт.

DHA - Dокозахексаенова киселина има много важна роля при развитието на плода и правилното мозъчно развитие в ранните детски години. 

EPA - Ейкозапентаенова киселина и DHA - Докозахексаенова киселина допринасят за засилване на паметта, подобряване текстурата на кожата, намаляване на триглицеридите в кръвта, подвижността на ставите и участват активно в изграждането на клетъчните мембрани и метаболизма на глюкозата.

Omega 3 - Рибено масло на QNT съдържа суровина с най-висока чистота, преминала строг качествен контрол.

Omega 3 - Рибено масло на QNT НЕ съдържа олово, живак, меркурий или други тежки метали и токсини.

Дръжетата на Omega 3 - Рибено масло на QNT са херметически запечатани, което е гаранция против окисляване.

Начин на прием: Приемайте 2 дръжета 1 (доза) Omega 3 - Рибено масло 2 пъти дневно - сутрин и вечер с храна.

Можете да разгледате продукта в сайта на официалния вносител ТУК.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

QNT Omega 3 60 gelcaps

QNT Omega 3 60 gelcaps

Заедно с витамините и минералите, омега 3 помага за предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания, намалява лошия холестерол, бори стреса и подкрепя имунната система.

Специално предложение

Преглеждани

30 Подобни Продукти

Product successfully added to the product comparison!