Syntrax Trophix 5 lb

SYNTRAX

Продукта Trophix е новото предложение от марката за хранителни добавки Syntrax в света на протеиновите матрици. А както знаем, Syntrax са най-добрите в това.

Повече детайли

71,50 лв

110,00 лв

-35%

Добавяне към списъка с желания

Тегло2300.00 gr

Хранителната добавка Trophix е новото предложение на марката за хранителни добавки Syntrax в света на протеиновите матрици. А както знаем, Syntrax са най-добрите в това.

Trophix по-различен ли е от останалите протеинови матрици?

Trophix предлага едно алтернативно решение. Досега, в протеиновите матрици се залагаше предимно на суроватъчен протеин и евтини източници като млечен концентрат и соев протеин. В Trophix напротив, разработчиците са решили да заложат на изключително качествени бавни източници на протеин. А както ние знаем, бавно не винаги означава по-зле.

Какво съдържа Trophix?

Trophix включва в състава си четири източника на протеин 

  • мицеларен казеин,
  • яйчен албумин,
  • суроватъчен протеин
  • бързите глутаминови пептиди.

Във формулата преобладават именно бавноусвоимите протеини като мицеларния казеин и яйчния албумин.

Какво е предимството на Trophix в този случай?

Тази протеинова матрица, бивайки източник на разнообразни видове протеин, увеличава съответно и своята целесъобразност. Trophix може да бъде използван в различните части на деня или с различни цели. Trophix е подходящ за хранително захранване преди тренировка, както и за възстановяване след тренировка. Той може да ви осигури необходимия протеин сутрин или да захранва тялото ви цяла нощ. Протеинът е напълно подходящ и за заместител на храната през деня. За нас това са достатъчно убедителни аргументи. Множество протеини на едно място, качество от Syntrax и нашата препоръка. Двоумиш ли се още?

trophix5 cs back - trophix cs labelcho

trophix5 cv back - trophix cv labelva

trophix5 ss back - trophix ss labelstr

Начин на употреба: 1 доза сутрин след ставане, преди и след тренировка, вечер преди лягане.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Syntrax Trophix 5 lb

Syntrax Trophix 5 lb

Продукта Trophix е новото предложение от марката за хранителни добавки Syntrax в света на протеиновите матрици. А както знаем, Syntrax са най-добрите в това.

Специално предложение

Преглеждани

30 Подобни Продукти

Product successfully added to the product comparison!