Genius BCAA-XT 300g

GENIUS NUTRITION

Представяме ви най - новите аминокиселини на марката Genius Nutrition!

Повече детайли

50,00 лв

Добавяне към списъка с желания

BCAA-XT се извлича чрез ферментация в съотношение 2: 1: 1 със значителни ползи за възстановяване и увеличаване на мускулната маса.


BCAA (разклонени верига аминокиселини) са основните аминокиселини левцин, изолевцин и валин. BCAA играят много важна роля в протеиновия синтез.За да разберете колко са важни BCAA за възстановяването и разтежа на мускулите, трябва да разберете какво е метаболитен път. Казано на кратко, метаболитен път е верига от химични реакции, които се осъществяват в клетка (в този случай, мускулната клетка). Когато се поемат адекватни количества BCAA, те създават свой собствен метаболитен път, водещ до повишено производство на протеини.

 

Като цяло, след резистентна тренировъчна сесия, тялото е в катаболитно състояние (разкъсване на мускулна тъкан), с дефицит на синтеза на протеини. Това е така, защото МАРК сигналния път след тренировка (метода, по който тялото сигнализира мускулния разтеж) е активиран. Този път ще увеличи синтеза на протеини.

 
Двата пътя действат независимо един от друг. Поради това, когато подходящи дози от BCAAs се приемат след тренировка (обикновено под формата на пред-тренировъчен продукт) тялото навлиза в по-високо състояние на хипертрофия с положителна стойност на синтеза на протеини. Това е много важно нещо за спортистите, защото ще намали времето за възстановяване и в същото време ще увеличи скоростта на увеличаване на мускулна маса.

 

Genius Nutrition® използва само 100% ферментирало BCAA, за да гарантира, че е с най-високо качество, като същевременно предпазва продукта от замърсители.

 

Каква е разликата между BCAA-XT и iBCAA?
-Съотношението на Левцин, спрямо изолевцин и валин ТУК е 2: 1: 1, докато в iBCAA e 4: 1: 1

-Техниката на овкусяване е различна

 

Как се използва BCAA-XT?
Разбъркайте 1 доза в шейкър и приемайте преди/след тренировка, или след главните гранения за деня.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Genius BCAA-XT 300g

Genius BCAA-XT 300g

Представяме ви най - новите аминокиселини на марката Genius Nutrition!

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!