Biotech L-carnitine Chewing 500 mg 60 tabs

biot36

BIOTECH

L-carnitin играе важна роля в метаболизма на мазнините, помага ви да изгорите складираните телесни мазнини, като същевременно увеличава мускулната енергия.

Повече детайли

18,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка60 таблетки

L-КАРНИТИН НА ДЪВЧАЩИ ТАБЛЕТКИ, С ВКУС НА СВЕЖ ЛИМОН

L-Carnitine 500 mg съдържа L-карнитин. Създаден е за дами, които желаят сериозна помощ при постигането на техните фитнес цели.  Както и останалите продукти на BioTech USA, L-Carnitine 500 mg е произведен от безвредни за здравето, специално подбрани съставки.

L-карнитинът е най-ефективното вещество за изгаряне на мазнини. Той играе важна роля в метаболизма на мазнините, помага ви да изгорите складираните телесни мазнини, като същевременно увеличавате мускулната енергия.

По време на интензивни упражнения, мускулите ви активно търсят допълнителна енергия. L-карнитинът доставя тази енергия чрез трансферирането на свободните мастни киселини в митохондриите на мускулните клетки, където тя се използва за енергия.

Мускулите ви получават горивото, Вие горите мазнини!

Увеличеното количество упражнения увеличава нуждата от L-карнитин, който тялото не може да си набави само. Ето защо горещо се препоръчва да приемате L-карнитин по време на аеробни упражнения.
L-карнитинът помага за правилното функциониране на сърцето и предпазва сърдечните мускули от наранявания. Също така е добър за черния дроб и бъбреците.
Таблетките L-карнитин разтварят активните си вещества в тялото продължително. Това увеличава ефикасността на приема на L-карнитин с 40-50%.

Таблетките за дъвчене имат освежаващ лимонов вкус, който прави приемът на L-карнитин много приятен. Трудно ще намерите по-удобно решение, просто сложете няколко таблетки в джоба си и ще имате достатъчно количество L-карнитин за мускулите си когато е необходимо, където и да сте.

Никакво забъркване повече! Вземете таблетките си L-карнитин и резултатът ще се види в залата!

l-carnitine-500mg eng tmb

Начин на употреба:

60 таблетки (30 дози)

Приемайте по 1-2 таблетки на ден, 30-60 минути преди тренировка.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Biotech L-carnitine Chewing 500 mg 60 tabs

Biotech L-carnitine Chewing 500 mg 60 tabs

L-carnitin играе важна роля в метаболизма на мазнините, помага ви да изгорите складираните телесни мазнини, като същевременно увеличава мускулната енергия.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!