Biotech Thermo Drine Pak 30 paks

biot63

BIOTECH

С Biotech Thermo Pak 30 paks ще имате енергия за по-ефективна и по-тежка тренировка - това означава и повече изгорени мазнини.

Повече детайли

60,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка30 pack
  • 20 билкови екстракта,1640 mg L-карнитин,190 mg Хром
  • 300 mg холин за осигуряването на нормална мастна обмяна
  • 250 mg екстракт от зелен чай
  • 400 mg CLA, 1200 mg лецитин
  • 225 mg кофеин
  • витамини от В групата
  • 4 вида аминокиселини

Постигането на най-високите постижения изисква висок прием на хранителни добавки. Всяка съставка в Thermo Drine PACK има за цел да осигури максимална помощ на истинския спортист, при постигането на неговите цели.

Този термогенен и липотропен комплекс, с добавения към него L-карнитин и изключително високо съдържание на кофеин е резултатът от идеалната доза лецитин и екстракти от избрани части на азиатски и южноамерикански растения. Незаменимите мастни киселини, които лецитинът съдържа, са много важни, тъй като могат да повлияят до голяма степен телесната структура, т.е. тялото да съдържа ниско количество мазнини и голямо количество мускулна маса.

Термогенният ефект, т.е. повишената телесна температура, е причина за настъпване на благоприятни странични ефекти: мускулите и ставите достигат „работна температура“ по-бързо, и мазнините се активизират по-лесно, като по този начин може да тренирате по-интензивно, използвайки още повече мазнини като източник на енергия. Хромът допринася за нормалната обмяна на веществата(мазнини, въглехидрати и протеини) , а холинът допринася за мастната обмяна.

Витамини от B групата, като B6 и B12 допринасят за нормалната обмяна на протеините и гликогена, нормалното функциониране на нервната и имунната система и забавянето на умората. Четирите функционални аминокиселини са нужни за разграждането на мазнините и предотвратяват натрупването на холестерол в тялото, като в същото време го детоксикират и  предпазват от атаката на свободните радикали.

Те също така допринасят за възстановяването и натрупването на мускулната маса.

Като част от комбинирания ефект на съставките, оползотворяването на въглехидратите и мазнините е максимално, храносмилането е по-бързо и тялото се енергизира на клетъчно ниво. Освен това, те подобряват мотивацията за тренировка и съсредоточеността, като в същото време ефективно забавят умората. Също така, намаляват стреса и депресията, които настъпват по време на стриктен хранителен режим, дори потискат апетита.

Както всички продукти на BioTech USA, Thermo Drine PACK се състои от безопасни за здравето,  внимателно подбрани съставки.

thermo-drine-pack eng

Начин на прием:

Приемайте по 1 пакетче в тренировъчни дни, с голямо количество течност, 30 минути преди тренировка. В почивни дни, приемайте 1 пакетче между второто и третото хранене.

Допълнете Thermo Drine PACK с Biotech Iso Whey Zero 2270 gr, висококачествения, суроватъчен протеинов изолат, без лактоза, за следтренировъчен прием на BioTech USA. За да презаредите важните витамини и минерали, изгубени по време на стриктния хранителен режим, приемайте Biotech One a Day 100 tabs.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Biotech Thermo Drine Pak 30 paks

Biotech Thermo Drine Pak 30 paks

С Biotech Thermo Pak 30 paks ще имате енергия за по-ефективна и по-тежка тренировка - това означава и повече изгорени мазнини.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!