NUTREX LIPO-6 BLACK HERS 120caps.

nutrex10

NUTREX

Lipo 6 Black Hers e ПЪРВИЯТ и ЕДИНСТВЕН фет бърнер, който е специално разработен за жени, предлагащ качество продължително във времето. Намалява телесните мазнини и увеличава енергията, като за разлика от останалите фет бърнери не води до дехидратация.

Повече детайли

65,65 лв

101,00 лв

-35%

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка120 капсули

Продукта Lipo 6 Black Hers на NUTREX  e ПЪРВИЯТ и ЕДИНСТВЕН фет бърнер, който е специално разработен за жени, предлагащ качество продължително във времето. Намалява телесните мазнини и увеличава енергията, като за разлика от останалите фет бърнери не води до дехидратация.

На пазара за горене на мазнини при жените има много бърнери, които претендират да са най-добрите. Сега Nutrex пренасят формулите в друго ниво с максимално ефективни и бързодействащи продукти  - ЕКСТРЕМНИ ФЕТБЪРНЕРИ. След бърнер НОМЕР ЕДНО - Lipo 6 Hers идва НОВАТА LIPO 6 Black Hers -  най - напредналата формула за жени в света използваща нова и фантастична мулти-фазисна технология. Тази уникална технология комбинира в себе си капсули една в друга, които се освобождават през определен интервал и сами във времето в самия организъм. Lipo 6 Blck Hers  е първият и единствен Фет бърнер, изработен специално за жени, който предлага бързина и ефикасност. Неговата сила за изгаряне на калории и възпроизвеждане на енергия, в допълнение с една контролирана и обширна реализация, ви осигурява максимален резултат не само през деня, но и през нощта.

За разлика от повечето бърнери на пазара, чиито ефекти идват и си отиват бързо, Lipo 6 Black Hers  продължава да работи НОН СТОП. В капсулите на продукта има течност, благодарение на която се контролира скоростта на абсорбция на съставките. Това значително разширява периода на активност на съставките, което означава, че продължително потиска вашия апетит през целия ден/нощ и осигурява дълъг период на изгаряна на мазнините, което ви позволява да отслабвате последователно 24 часа в денонощието.
alt

Предимствата на новият Lipo-6 Black са много. Ето най-забележителните черти в 6 реда:

Нова "3-Prong" система за драстично понижаване на телесните мазнини

2 Мощни Thyronines за хипер активна метаболизация на мазнините

Съдържа 3 форми на растението Йохимбин за максимално освобождаване от мазнини в проблемните области

Генерира значително по - високи температура на тялото за максимално изгаряне на мастните депа

Активира дълбоко подкожно мастната тъкан, чрез групиране на мощни съединения, генериращи топлина

Напълно течни капсули за максимална ефективност и бързото адаптиране на организма към новата среда

Lipo-6 Black Hers е един от най-значителните, най-силните, най-бързодействащите фат бърнери. Той достига до тези зони на човешкия организъм, до които другите подобни препарати до сега никога не са достигали. Lipo-6 Black атакува мастните депа с инстинкт на убиец и има една цел - да ги разбие. Както казват от производителите Nutrex - "Добре дошли в Ъндърграунда".

Основните съставки в продукта са внимателно подбрани за да работят заедно и добре с женското тяло. Предписаната доза е точно коригирана РАБОТНА доза. По този начин жените могат да се възползват от оптимално изгаряна на мазнини, подтискане на апетита, както и повишаване на настроението и енергията без вариант за свръх сила или енергия, което е един от най - големите минуси на останалите бърнери, които не са специално създадени за женското тяло. Освен всичко останало Lipo 6 Blck Hers  съдържа и бленда от витамини, които са жизнено важни за цялостното здраве по време на период на диета.
alt

 

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

NUTREX LIPO-6 BLACK HERS 120caps.

NUTREX LIPO-6 BLACK HERS 120caps.

Lipo 6 Black Hers e ПЪРВИЯТ и ЕДИНСТВЕН фет бърнер, който е специално разработен за жени, предлагащ качество продължително във времето. Намалява телесните мазнини и увеличава енергията, като за разлика от останалите фет бърнери не води до дехидратация.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!