MULTIPOWER TERMO BURNER 90caps.

multipower21

MULTIPOWER

Бързо изгаряне на мазнините за релефни мускули.

Повече детайли

36,50 лв

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка90 капсули

В нашите лаборатории разработихме много ефективен продукт, който дава възможност на трениращия атлет допълнително да изгаря мазнини и по този начин да получи релефни и по-твърди мускули.

Термо-изгарящите капсули съдържат биоактивни вещества, които стимулират количеството мазнини в тялото и така едновременно доставят допълнителна енергия за тренировката. Екстрактът от зелен чай подпомага изгарянето на мазнините. Естествените действащи съставки на зеления чай ускоряват термогенезата и изгарянето на мазнини. Съдържащите се в него полифеноли в ролята си на антиоксиданти едновременно с това осигуряват защита на организма от свободните радикали.

Известно е, че гуараната има високо съдържание на кофеин, който ще ти даде повече сила и при тренировката за издръжливост ще те поддържа във форма. Л-тиросинът ще те подкрепя по време на интензивната тренировка, тъй като той представлява важна основа за невропреобразувателите, които подпомагат нервната система и метаболизма. По този начин ефектът на изгаряне на мазнини се удължава допълнително. А холинът също подпомага изгарянето на мазнини посредством по-добър транспорт. Освен това се подобрява издръжливостта при аеробна тренировка.

Употреба:  Приемайте 2 капсули дневно преди ядене или при физически усилия.

Особености:  Капсули от твърд желатин с екстракт от гуарана, аминокиселини, иноситол и холин за подпомагане на изграждането, на обмяната на енергия и на мастни вещества.

Приготовление: Приемайте по 2 капсули дневно заедно с чаша вода. 

Да не се консумира от деца под 12 години и бременни !

Продукта е добавка към храната а не неин заместител !

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

MULTIPOWER TERMO BURNER 90caps.

MULTIPOWER TERMO BURNER 90caps.

Бързо изгаряне на мазнините за релефни мускули.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!