ALLmax Rapidcuts Femme Stick Pack

ALL MAX Nutrition

Чрез този невероятен продукт, Вие ще: • Отслабнете 6 пъти по-бързо. • Мощно ще подтиснете апетита си. •Ще намалите обиколката на кръста и ханша си. • RAPIDCUTS FEMME съдържа само клинично доказани съставки. • Нула грама захар и само 10 калории.

Повече детайли

47,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка22 pack

Чрез Rapidcuts Femme на марката за хранителни добавки ALLmax, Вие ще:

• Отслабнете 6 пъти по-бързо

• Мощно ще подтиснете апетита си

•Ще намалите обиколката на кръста и ханша си

• RAPIDCUTS FEMME съдържа само клинично доказани съставки

• Нула грама захар и само 10 калорииИскате ли да отслабнете 6 пъти по-бързо като използвате за целта само една вкусна напитка?

Е, необходимо е просто да добавите към изключително вкусните пакетчета RAPIDCUTS Femme Crystal вода и да разбъркате добре!Как ВИ се струва – приемате тази невероятна на вкус напитка няколко пъти на ден и неусетно започвате да намалявате обиколката на ханша и кръста си? Твърде хубаво, за да е истина? Не и според науката.Публикувани клинични проучвания на ключовите съставки в RAPIDCUTS Femme ® доказват невероятната загуба на тегло от над 5,4 кг само за 8 седмици! Още по-удивителното е, че клиничните изследвания показват, че основните съставки в RAPIDCUTS Femme намаляват талията с 2 – 2,5 см. Това е с 6 пъти повече от показателите, измерени при плацебо групата, само за 8 седмици. Не само RAPIDCUTS Femme, е подкрепен от тези клинични проучвания, но неговите ключови съставки са подкрепени с 4 регистрирани патенти на правителството на САЩ.Не само, че регистрираната средна загуба на тегло при клинично изследваните участници е повече от 5,4 кг, но и процентната загуба на мазнини при тях е над 16 пъти по-голяма в сравнение с плацебо групата (4.15% срещу 0,25%).

Е, това не е ли наистина невероятно?Всеки вкусен пакет от този продукт съдържа само 10 калории и 0 грама захар ! RAPIDCUTS Femme ® се приема лесно удобно, дори когато сте в движение. Просто изсипете пакетчето в 500 мл вода и то ще се разтвори бързо, а и ще започне да работи веднага след поглъщането.

RAPIDCUTS Femme ® е една чудесна алтернатива, когато сте жадни или Ви се иска нещо сладко, което обаче да не наруши програмата Ви за отслабване.RAPIDCUTS Femme е първата женска хранителна добавка за изгаряне на мазнини, специално предназначена за намаляне на складираните телесни мазнини в тялото Ви. Тази 3-степенна технология за изгаряне на мазнините е наистина уникална. RAPIDCUTS Femme доказано довежда загубата на тегло до следващото ниво. С RAPIDCUTS Femme можете да очаквате да загубите няколко см. от бедрата и талията си, благодарение на клинично доказаните съставки.

Накратко, RAPIDCUTS Femme не е някаква посредствена добавка за отслабване. Ако искате да изпитате невероятните резултати, които действително можете да видите и да почувствате, то не се колебайте и включете RAPIDCUTS Femme в диетата и упражненията си още днес! Нищо не работи по-бързо!RAPIDCUTS Femme разполага с нова модерна 3-степенна технология за изгаряне на мазнини, наречена TRI ™. Този революционен подход, насочен към цялостната трансформация на женското тяло поставя нов, висок стандарт в науката за намаляване на мазнините. От момента, в който сте приели RAPIDCUTS Femme, Вие ще почувствате как той работи, за броени дни ще видите резултатите.Чрез RAPIDCUTS Femme, Вие ще преминете през три стъпки, които ще пренасочат мазнините и ще Ви помогнат да отслабнете, както никога преди!

1. Стъпка - RAPIDCUTS Femme включва специално TARGET съединение, предназначено да спомогне процеса на изгаряне на мазнини чрез ефективно управление на хормона кортизол в нашия организъм. Кортизолът е хормон в човешкия организъм, който започва да се произвежда, когато човек се намира в стресова ситуации. Този хормон ускорява натрупването на мазнини в коремната област. Кортизолът оказва влияние и върху метаболизма – понижава скоростта на обмяната на веществата. Клиничните изследвания на това ключово съединение (известно като Sensoril ® - то е толкова добро, че печели два американски правителствени патенти 6,153,198 и 6,713,092) доказват, че то намалява нивата на Кортизол в тялото с 26%. Допълнителните ключови съставки помагат за стабилизиране и поддържане на нивата на инсулина и метаболитната функция.2. RAPIDCUTS Femme RELEASE, е една мощна смес, предназначена да подпомогне отделянето на мазнините от трудните области, като задейства процеса на липолизата. Една от ключовите съставки в RAPIDCUTS Femme, ForsLean ®, е толкова ефективна за изгаряне на мазнини, че заслужено получава от правителството на САЩ патент 5804596. Тя активира отделянето на натрупаните мазнини, които са заключени в клетъчните рецептори, като изпраща сигнал до мастните клетки, чрез който се освобождават складираните мазнини. След като се освободят мастни киселини, RAPIDCUTS Femme преминава към етап-3 (IGNITE), където те се изгарят.3. IGNITE - Това е последният етап от процеса на изгаряне на мазнини чрез RAPIDCUTS Femme. Той е проектиран така, че чрез него да се възпламенят и премахнат разпространените мастни киселини. Клиничните изследвания показват, че ключовата съставка в IGNITE увеличава изгарянето на мазнини с 25%. IGNITE е последната стъпка в процеса на изгаряне на мазнини и ефективно гарантира естествено освобождаване от мазнините.RAPIDCUTS Femme е идеално допълнение към ISOfemme Протеиновите шейкове, създадени специално за Вас - жените

Femme_hranitelni_dobavki_BSN_Megazob

 

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

ALLmax Rapidcuts Femme Stick Pack

ALLmax Rapidcuts Femme Stick Pack

Чрез този невероятен продукт, Вие ще: • Отслабнете 6 пъти по-бързо. • Мощно ще подтиснете апетита си. •Ще намалите обиколката на кръста и ханша си. • RAPIDCUTS FEMME съдържа само клинично доказани съставки. • Нула грама захар и само 10 калории.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!