Multipower L-carnitine liquid 7ampoules

Multipower208

MULTIPOWER

Вече с 1800 мг. L-карнитин в ампула на същата атрактивна цена.

Повече детайли

21,50 лв

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка7 ампули

Вече с 1800 мг. L-карнитин в ампула на същата атрактивна цена

С ампулите Л-карнитин LIQIUD Вие давате на тялото си висококонцентрирано количество от 1800 мг чист Л-карнитин база.

Бързият и лесен начин да ускорите процеса на изгарянето на мазнините. Много бърза доставка на L-Карнитин. Подобрява транспорта на мазнините при хората на диета и при изчистване. Концентрацията е толкова висока, че един флакон стига за три дни!

Преимуществата на L-Карнитина в модерните фитнес спортове не подлежат на съмнение. L-Карнитин е субстанция, включваща аминокиселина, давана при псевдовитаминозни състояния и играеща ключова роля при метаболизма. Мазнините могат да се изгарят в клетъчните генератори (митохондриите). За съжаление обаче, мазнините не могат да преминат от кръвта до митохондриите без чужда помощ. Тялото е развило система за пренос  за да се справи с този проблем: L-Карнитин. Той “нарамва” мастните киселини, прекарва ги през “шлюза” на клетката и оттам до митохондриите, където те изгарят.

Тялото е в състояние само да произвежда L-Карнитин, както и да го извлича от храната (напр. от агнешко месо), но въпреки това е важно да се гарантират на тялото  високи нива на L-Карнитин, както по време на диета, така и при тренировка за издръжливост, защото голямо количество мазнини трябва да се транспортират.  Флаконите с L-Карнитин са най-простия и бърз метод за консумация на L-Карнитин.

Течният L-Карнитин е с най-високата концентрация на пазара, тъй като съдържа 1500 мг L-Карнитин за флакон (достатъчен за три дни). Съчетайте изпълнението на вашите изисквания за диета с тренировките и окажете нужната помощ на тялото си. Така резултатите от вашата тренировка ще са по-видими там, където го желаете!

Употреба: Едно шишенце съдържа 3 дози. Приемайте по 1 доза дневно (= 1/3 от шишенцето, вж. маркировката) най-добре преди тренировката.

Особености: 1800 мг чист Л-карнитин в едно шишенце

Приготовление: Разклатете шишенцето, отворете го и се насладете на вкусната напитка с вкус на цитрус

Да не се консумира от деца под 12 години и бременни !

Продукта е добавка към храната а не неин заместител !

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Multipower L-carnitine liquid 7ampoules

Multipower L-carnitine liquid 7ampoules

Вече с 1800 мг. L-карнитин в ампула на същата атрактивна цена.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!