Dymatize L-Carnitine Liquid 1100 473 ml

DYMATIZE

L-Carnitine 1100 от Dymatize наистина ще ви помогне да се справите с излишните килограми.

Повече детайли

36,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка473 ml

Течен L-карнитин от Dymatize ви дава удивителните 31 дози на бутилка, като доставя 1,100 мг L-карнитин със всяка доза. 

L-карнитинът е аминокиселина, която подпомага растежа и развитието, ускорява изгарянето на мазнините, увеличава притока на енергията, подобрява мускулната издръжливост.

Горене на мазнини: L-Carnitine 1100 e отличният избор при диета за изчистване, тъй като може да намали чувството за глад и умора. L-карнитина играе ключова роля в стимулирането на загубата на тегло, тъй като спомага за транспортирането на мазнините към митохондрията, където те биват използвани за енергия.

Повече издържливост: Разчитайки на повече мазнина за енергия, тялото намалява изчерпването на мускулния гликоген. Това в комбинация с натрупването на млечна киселина в мускулите може да повиши капацитета за работа.

Здраво сърце: Има различни публикувани проучвания, които доказват че L-карнитина е полезен за увеличаване на сърдечната работа, подобрява неговата функционалност, стимулира енергийната му осигуреност и подобрява сърдечната работа.

Добавен B5: Добавянето на витамин B5 (пантотенова киселина) води до увеличаване  ролята на L-карнитина за оксидация на мастни киселини и въглехидрати, за производство на енергия, а така също способства за синтеза на мастните киселини, холестерола, стероидните хормони и аминокиселините. Известен е също с положителните ефектите при стрес.

 Независимо дали го използвате за подобряване на сърдечната дейност, издържливост или загуба на мазнини, можете да сте сигурни в това, че получавате качество и стойност с L-Carnitine 1100 от Dymatize!

Начин на употреба:

Разклатете добре преди употреба. Приемайте два пъти дневно по 1 доза или както е указано от специалист. Може да се приема и със сок или друга напитка.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Dymatize L-Carnitine Liquid 1100 473 ml

Dymatize L-Carnitine Liquid 1100 473 ml

L-Carnitine 1100 от Dymatize наистина ще ви помогне да се справите с излишните килограми.

Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!