Pure Nutrition Carnitine 1000 mg 60 caps

PN34

Pure Nutrition

Най-популярните добавки за горене на мазнини.

Повече детайли

37,00 лв

Добавяне към списъка с желания

  • 1000 мг чист L-carnitine в една капсула
  • Подпомага изгарянето на мазнини
  • Най-чистата форма на пазара Carnipure, клинично тествана
  • Транспортиране на мазнините към митохондриите
  • Засилва клетъчната енергия
Pure Nutrition - L-Carnitine 1000 успешно подпомага изгарянето на мазнините, заради типичните негови свойства. Л-Карнитинът пренася дълговерижните мастни киселини като триглициридите към митохондриите, основните енергийни двигатели в клетките. Там мазнините се окисляват и биват използвани като източник на енергия.
L-Carnitine 1000 е ефективен суплемент, който увеличава многократно издръжливостта на тялото и жизнения тонус. Чрез процеса на използване на мазнините като източник на енергия се засилват процесите на изгаряне на излишните мазнини в тялото, увеличаване на енергията и подобряване на способността на мускулите да се справят с умората. L-Carnitine 1000 също така участва в процесите на изграждане на мускулна маса. Винаги може да включите L-Carnitine 1000 към своя суплементарен план и диета, заради допълнителните му качества да регулира апетита и да придава на тялото енергия и тонус при лишаването откъм храна и някои други удоволствия.
Л-Карнитинът на Pure Nutrition използва признатата за най-качествена, чиста и ефективна суровина – Carnipure. Продукт на световноизвестната швейцарска компания Lonza, Carnipure Ви гарантира 100% чистота и максимално ефективност при горенето на мазнините. С Carnipure, ние целим нашите клиенти, а именно Вие да получавате най-доброто, за да бъдат оправдани очакванията и положения труд.
 pure nutrition l carnitine 1000-sf
 
Начин на употреба:
1-2 капсули, 1-3 пъти дневно. Препоръчително е да се приема преди тренировка и на празен стомах.

 

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Pure Nutrition Carnitine 1000 mg 60 caps

Pure Nutrition Carnitine 1000 mg 60 caps

Най-популярните добавки за горене на мазнини.
Специално предложение

Преглеждани

Product successfully added to the product comparison!